People

Friday, 01 July 2022 12:12

Survivor - Βρισηίδα Ανδριώτου: Η Μυριέλλα «φούσκωσε» κάποια πράγματα

Rate this item
(0 votes)
Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για την εμπειρία της και την «κόντρα» που λέγεται ότι είχε με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου


Συνέντευξη παραχώρησε η Βρισηίδα Ανδριώτου, λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor και αναφέρθηκε στους συμπαίκτες της, ενώ διευκρίνισε κάποια πράγματα σχετικά με το πολυσυζητημένο επισόδειο με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στο ξενοδοχείο, πριν μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι λέγεται πως είχε σχολιάσει τη Ναυσικά με άσχημα λόγια και αυτός ήταν ο λόγος που οι δυο γυναίκες δεν ήρθαν ποτέ κοντά.

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είχα σχολιάσει όλους τους παίκτες και μέσα σε αυτούς και τη Ναυσικά. Έκανα δύο, τρία απλά σχόλια, αλλά η Μυριέλλα τα φούσκωσε για να πάρει με το μέρος της τη Ναυσικά, στο πλαίσιο της στρατηγικής. Παρόλα αυτά, δεν της κράτησα κακία και της είπα ότι τη συγχώρησα για αυτό που έκανε», ανέφερε στο περιοδικό Hello.

 

Last modified on Friday, 01 July 2022 12:14

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση