Media News

Tuesday, 05 April 2022 22:02

Η Γη της Ελιάς: 1.441.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν το χθεσινό επεισόδιο της σειράς του MEGA

Rate this item
(0 votes)
Το ενδιαφέρον θα κορυφωθεί στα επόμενα επεισόδια, με τις εξελίξεις να αναμένονται καταιγιστικές


Με μεγάλη αγωνία, τη Δευτέρα 4 Απριλίου το βράδυ, το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε το καθηλωτικό επεισόδιο της μεγάλης παραγωγής του MEGA "Η γη της ελιάς", αναμένοντας την ετυμηγορία του δικαστηρίου για την ενοχή ή την αθωότητα του Φίλιππου.

1.441.000 τηλεθεατές είδαν την επιτυχημένη σειρά, με την κάλυψη να φτάνει τα 2.285.200.

"Η γη της ελιάς" απέδειξε για μία ακόμη ημέρα τη δυναμική της, σημειώνοντας πρωτιά στη ζώνη μετάδοσής της με ποσοστό 28,9% στο σύνολο του κοινού και 21,6% στο δυναμικό κοινό 18-54.

Στο σημερινό επεισόδιο, η Αντιγόνη και η Μαρία αναφέρονται σε ένα γεγονός, που σημάδεψε τη ζωή της πρώτης. Ακόμα, η Χάιδω, εξοργισμένη από αυτά που της είπε η Μέλπω, βρίζει τον Λυκούργο και τον διώχνει από το σπίτι της. Εκείνος ζητά εξηγήσεις από τη Μέλπω, η οποία όμως δεν παραδέχεται όσα ειπώθηκαν και βγάζει τη Χάιδω τρελή.

Στο μεταξύ, η Ιουλία βρίσκεται αντιμέτωπη με το μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής της. Θέλει να αποκαλύψει στη Μυρτάλη όσα έμαθε για τη διαθήκη, αλλά από την άλλη ανησυχεί μήπως εκείνη αντιδράσει ακραία και οδηγήσει τον Ισίδωρο στα δικαστήρια, ίσως και στη φυλακή. Σκεπτόμενη την εύθραυστη υγεία του αδελφού της, η Ιουλία κάνει συζήτηση με τον Μάνο και τον Ισίδωρο, οι οποίοι της αποκαλύπτουν τι σκοπεύουν να κάνουν με την περιουσία. Η Ιουλία εκφράζει τη διαφωνία της και τους απειλεί πως θα τα πει όλα στη Μυρτάλη. Η Αρετή βρίζει τη Μαργαρίτα και στη συνέχεια πηγαίνει στο σπίτι της Εύας, τη χαστουκίζει και την αρπάζει από τα μαλλιά.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση