People

Friday, 29 October 2021 15:58

Βασίλισσα Ελισάβετ: Τι συμβαίνει με την υγεία της - Ακύρωσε την παρουσία της στο COP26

Rate this item
(0 votes)
Ακύρωση πολλών προγραμματισμένων ταξιδιών της

Μεγάλη αναστάτωση όχι μόνο στους ένθερμους υποστηρικτές του στέμματος αλλά και στο Παλάτι επικρατεί σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ αυτή τη στιγμή εργάζεται από το κάστρο του Ουίνδσορ, ύστερα από την σύσταση των ιατρών της ότι χρειάζεται ξεκούραση. Η ίδια πάντως ήταν απρόθυμη να ακυρώσει το προγραμματισμένο ταξίδι της στη Βόρεια Ιρλανδία. Την ίδια εβδομάδα, αναγκάστηκε να ακυρώσει τη συμμετοχή της στη σύνοδο κορυφής για το κλίμα στη Γλασκόβη, αφότου νοσηλεύτηκε για μία ημέρα και υποβλήθηκε σε προληπτικές εξετάσεις.

 

Τώρα όμως, υπάρχει έντονη ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της. Αυτό οφείλεται στην πρόσφατη νοσηλεία της και την ακύρωση πολλών προγραμματισμένων ταξιδιών της.

Σε ακύρωση της παρουσίας της στο COP26 στην Γλασκώβη προχώρησε δε πρόσφατα η βασίλισσα Ελισάβετ, μετά από ιατρική σύσταση.



Σύμφωνα με το Reuters, πηγές του Παλατιού διαμήνυσαν ότι η βασίλισσα εκφράζει την ελπίδα να μην αξιοποιηθεί η απουσία της από κάποιον για να μην παραστεί στο COP26.

Νωρίτερα είχε συνάντηση μέσω τηλεδιάσκεψης με νέους πρέσβεις στη Βρετανία, στις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις της από τότε που γιατροί της συνέστησαν να ξεκουραστεί και αφότου χρειάστηκε να περάσει μία νύχτα στο νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα.

Η 95χρονη Ελισάβετ πραγματοποίησε τις ακροάσεις μέσω τηλεδιάσκεψης, από το κάστρο του Ουίνσδορ, τον βασικό πλέον τόπο κατοικίας της. Κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής συνάντησης οι πρεσβευτές της Νότιας Κορέας Γκουν Κιμ και της Ελβετίας Μάρκους Λάιτνερ επέδωσαν τα διαπιστευτήριά τους, όπως έγινε γνωστό από το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Ηλικίας 95 ετών, η βασίλισσα ήταν χαμογελαστή και φορούσε ένα κίτρινο φόρεμα.

Ήταν η πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνισή της από τις 19 Οκτωβρίου και αφότου ακύρωσε, μία ημέρα μετά, μια επίσκεψη στη Βόρεια Ιρλανδία, με τους γιατρούς της να της συστήνουν ανάπαυση.

 

ψΛέγεται ότι, τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξαν αρκετές συναντήσεις με όλο το προσωπικό της Αυτού Μεγαλειότητας, συμπεριλαμβανομένων των ιδιωτικών γραμματέων και των αρχηγών του πρωτοκόλλου.

Last modified on Friday, 29 October 2021 16:05

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση