People

Thursday, 10 March 2022 21:47

Η βασίλισσα Ελισάβετ γιορτάζει τα γενέθλια του Εδουάρδου, ο σπάταλος μικρός γιος

Rate this item
(0 votes)
Τα 58 του χρόνια κλείνει σήμερα ο Πρίγκιπας Εδουάρδος και το Παλάτι δεν μπορούσε παρά να τον τιμήσει με μια αριστοκρατική φωτογραφία - Ποιος είναι ο Βενιαμίν της βασιλικής οικογένειας και τι ξέρουμε για αυτόν μέχρι σήμερα - Δείτε σπάνιο φωτογραφικό υλικό



Η Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία έχει αναρρώσει πλήρως από την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό, γιορτάζει τα γενέθλια του μικρότερου παιδιού της, του Πρίγκιπα Εδουάρδου.



Ο Βενιαμίν της οικογένειας της Βασίλισσας γίνεται 58 ετών και το Παλάτι για να τον τιμήσει δημοσίευσε στους επίσημους λογαριασμούς του σε Twitter και Instagram μια φωτογραφία του εορτάζοντα.

 

 

Η φωτογραφία συνοδευόταν από ένα emoji τούρτα γενεθλίων.

 

 

 «Ευχόμαστε στον κόμη του Wessex ‘’Χρόνια Πολλά’’», γράφει η λεζάντα της φωτογραφίας.

 

Η φωτογραφία τραβήχτηκε τον περασμένο Οκτώβριο όταν ο Εδουάρδος παρευρέθηκε στην έναρξη της σκυταλοδρομίας Queen’s Baton για το Birmingham 2022, τους ΧΧΙΙ Αγώνες της Κοινοπολιτείας στο Παλάτι του Buckingham.

 



Η Βασίλισσα ποζάρει με τα παιδιά της στο κρεβάτι της στο Παλάτι του Buckingham μετά τη γέννηση του Πρίγκιπα Εδουάρδου την ίδια μέρα το 1964, μια φωτογραφία που τράβηξε ο Δούκας του Εδιμβούργου και διέρρευσε», γράφει τpost στο Instagram.

 

 Η βασιλική οικογένεια συνήθως γιορτάζει ειδικές περιστάσεις, όπως τα γενέθλια και τις επετείους, ιδιωτικά και είναι πιθανόν η σύζυγος του Edward, Σοφία, και τα δυο τους παιδιά, η 18χρονη Louise Windsor και ο 14χρονος James Viscount Severn να έχουν σχεδιάσει κάτι prive και ιδιαίτερο για τον Πρίγκιπα.

 

Η άλλη όψη του νομίσματος - Ο σπάταλος μικρός γιος της Ελισάβετ

Οι Βρετανοί αντιμοναρχικοί δεν τα «έχουν βάλει» λίγες φορές με τον μικρότερο γιο της βασίλισσας Ελισάβετ, τον Πρίγκιπα Εδουάρδο, που δεν είναι γνωστός στο ευρύ, εκτός Γηραιάς Αλβιόνας κοινό, όπως τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Το 2018 ο πρίγκιπας επέλεξε να ταξιδέψει με ιδιωτικό τζετ από την παραλιακή πόλη Πουλ στο Ντόρσετ, στο Τάμγουορθ του Σταφορντσάϊρ και να ξοδέψει 42.000 ευρώ από τα χρήματα του Βρετανού φορολογούμενου.

Ο Γκράχαμ Σμιθ, επικεφαλής της ομάδας «Republic» με δράση εναντίον της μοναρχίας στη Βρετανία, κατηγόρησε τον πρίγκιπα Εδουάρδο για «σπατάλη του δημοσίου χρήματος».

 

Ο Πρίγκιπας Εδουάρδος, Κόμης του Ουέσσεξ (Prince Edward, Earl of Wessex, πλήρες όνομα: Εδουάρδος Αντωνης Ριχάρδος Λουδοβίκος( Edward Antony Richard Louis) , 10 Μαρτίου 1964) και είναι ο τρίτος γιος (τέταρτο παιδί) της Βασίλισσας Ελισάβετ Β΄ και του Πρίγκιπα Φίλιππου. Κατά τη γέννησή του ήταν τριτος στη γραμμή διαδοχής του βρετανικού θρόνου, ενώ σήμερα είναι δωδέκατος.


Στις 19 Ιουνίου 1999, ο Εδουάρδος παντρεύτηκε τη Σοφία Ρις-Τζόουνς, σύμβουλο δημοσίων σχέσεων. Ο Εδουάρδος και η Σοφία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά:

-Λουίζα γενν. 2003, λαίδη του Ουίνδσορ.
-Ιάκωβος γενν. 2007, υποκόμης του Σέβερν.

 

Πηγή φωτογραφίας άρθρου: Wikipedia

 

 

 

Last modified on Thursday, 10 March 2022 22:12

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση