People

Friday, 29 October 2021 16:32

Χώρισαν Gigi Hadid και Zayn Malik: Φήμες θέλουν τη μητέρα της να τον κατηγορεί για ξυλοδαρμό

Rate this item
(0 votes)
Η μητέρα της Gigi Hadid κατηγόρησε τον τραγουδιστή πως της επιτέθηκε κατά τη διάρκεια ενός τσακωμού - Έπειτα από έξι χρόνια και ένα παιδί, η σχέση του ζευγαριού έφτασε στο τέλος της - «Η Gigi έχει επικεντρωθεί στο τι είναι καλύτερο για την Khai και ζητά την διαφύλαξη της ιδιωτικότητάς της αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο εκπρόσωπος της διάσημης καλλονής στα media

Τίτλοι τέλους μπήκαν για τη σχέση της Gigi Hadid και του Zayn Malik, λίγες ώρες μετά την αποκαλυπτική δημοσίευση του TMZ πως ο τραγουδιστής χτύπησε τη μητέρα του μοντέλου, Yolanda κατά τη διάρκεια ενός τσακωμού. Ο ίδιος φέρεται ωστόσο να αρνείται κάθε κατηγορία.

 

Έπειτα από σχεδόν έξι χρόνια χωρισμών και επανασυνδέσεων η σχέση του ζευγαριού φτάνει στο τέλος της, μόλις έναν χρόνο μετά την απόκτηση της κόρης τους, Khai, τον Σεπτέμβριο του 2020.

Οικογενειακός φίλος της Hadid ανέφερε στο People: «Δεν είναι πια μαζί. Παρ' όλα αυτά είναι καλοί γονείς. Συμμετέχουν και οι δύο στην ανατροφή. Η Yolanda είναι πολύ προστατευτική με την Gigi. Θέλει το καλύτερο για την κόρη και την εγγονή της».


Άλλη πηγή αποκάλυψε στο Entertainment Tonight, πως το περιστατικό με την μητέρα της Gigi έλαβε χώρα πριν τον χωρισμό του ζευγαριού ενώ διευκρίνισε πως η Gigi και ο Zayn προσπάθησαν να μείνουν μαζί για την κόρη τους αλλά...



Παράλληλα, ο τραγουδιστής διαψεύδει την κατηγορία επίθεσης. Όπως ανέφερε στο TMZ, μετά τη δημοσίευση του ρεπορτάζ, «Αρνούμαι κατηγορηματικά πως χτύπησα την Yolanda Hadid και για χάρη της κόρης μου αρνούμαι επίσης να δώσω δημοσίως οποιαδήποτε περαιτέρω λεπτομέρεια. Ελπίζω η Yolanda να αναθεωρήσει τους ψευδείς ισχυρισμούς της και να προχωρήσουμε ''γιατρεύοντας'' τις πληγές αυτής της οικογένειας ιδιωτικά».

 

«Η Gigi έχει επικεντρωθεί στο τι είναι καλύτερο για την Khai και ζητά την διαφύλαξη της ιδιωτικότητάς της αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο εκπρόσωπος της διάσημης καλλονής στα media.

 

 

Last modified on Friday, 29 October 2021 16:39

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση