People

Monday, 01 November 2021 11:12

Halloween: Η πριγκίπισσα Ευγενία μοιράστηκε φωτογραφίες με τον γιο της ντυμένο τερατάκι

Rate this item
(0 votes)
Λίγα χρόνια μετά τον παραμυθένιο τους γάμο στον Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Windsor, η πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύζυγός της, Jack Brooksbank  έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η πριγκίπισσα Ευγενία έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Jack Brooksbank. Έκτοτε, αρκετά συχνά μοιράζεται φωτογραφίες του στο Instagram με την τελευταία της ανάρτηση να είναι γεμάτη από τη γιορτή του Halloween.

Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ μοιράστηκε φωτογραφίες του μικρού August, όπως είναι το όνομά του, στις οποίες τον βλέπουμε να φορά μία μπλε στολή και να παίζει με τα παιχνίδια του. Στη λεζάντα έγραψε: «Αναρωτιέμαι τι να συζητούν».

 

 

Στη λεζάντα της  φωτογραφίας του ζευγαριού, όταν γεννήθηκε ο μικρούλης, γράφτηκε:

«Η Αυτού Υψηλοτάτη Πριγκίπισσα Ευγενία γέννησε με ασφάλεια ένα γιο σήμερα, 9 Φεβρουαρίου 2021, στο Νοσοκομείο του Πόρτλαντ. Ο σύζυγος της Πριγκίπισσας Τζακ Μπρουκσμπανκ, είναι ενθουσιασμένος. Το μωρό ζυγίζει περίπου 3,5 κιλά. Η Βασίλισσα, ο Δούκας του Εδιμβούργου, ο Δούκας της Υόρκης, η Σάρα, η Δούκισσα του Εδιμβούργου και η οικογένεια Μπρουκσμπανκ, ενθουσιάστηκαν με τα χαρμόσυνα νέα. Το αγόρι είναι το πρώτο παιδί της Πριγκίπισσας Ευγενίας και του Τζακ Μπρουκσμπανκ, το πρώτο εγγόνι της Δούκισσας της Υόρκης και το ένατο δισέγγονο για την Βασίλισσα και τον Δούκα του Εδιμβούργου. Η Αυτού Μεγαλειότητα και το μωρό είναι και οι δύο πολύ καλά».

Last modified on Monday, 01 November 2021 16:01

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση