People

Wednesday, 03 November 2021 10:50

Η Lady Gaga ποζάρει γυμνή στο εξώφυλλο της Vogue - Πρεμιέρα στις 24 Νοεμβρίου στις ΗΠΑ για το «House of Gucci»

Rate this item
(0 votes)
Η Lady Gaga δεν μας εκπλήσσει και ποζάρει γυμνή για το τεύχος Δεκεμβρίου της βρετανικής Vogue - Ο ρόλος της στην ταινία «The House of Gucci»  - Δείτε το τρέιλερ

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία η 35χρονη σταρ ξαπλώνει και εντυπωσιάζει με τις καμπύλες της, ενώ κοιτά τον φωτογραφικό φακό με ένα προκλητικό βλέμμα.

 

Η Lady Gaga πρωταγωνιστεί στην κινηματογραφική μεταφορά της πιο διάσημης ιστορίας δολοφονίας στην παγκόσμια μόδα, αυτής του Μαουρίτσιο Γκούτσι, με τίτλο "Ο οίκος των Γκούτσι" (House of Gucci). Υποδύεται την Πατρίτσια Ρετζιάνι που προσέλαβε έναν άνδρα για να δολοφονήσει τον πρώην σύζυγό της.


 

 

 

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο κορυφαίο περιοδικό, η σταρ παραδέχτηκε ότι δυσκολεύτηκε στα γυρίσματα του «House of Gucci». Στην πολυαναμενόμενη ταινία υποδύεται την Πατρίτσια Ρετζιάνι, την πρώην σύζυγο του Μαουρίτσιο Γκούτσι και εγκέφαλο που κρύβεται πίσω από την δολοφονία του.

Όπως αποκάλυψε, μπήκε τόσο βαθιά στον ρόλο της Ιταλίδας σοσιαλίστριας Πατρίτσια Ρετζιάνι, που άρχισε να χάνει την επαφή της με την πραγματικότητα.



«Κάποια στιγμή, προς το τέλος των γυρισμάτων, ζορίστηκα ψυχολογικά. Είτε βρισκόμουν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου, είτε ήμουν στα γυρίσματα, ζούσα και μιλούσα ως Πατρίτσια Ρετζιάνι. Θυμάμαι ότι πήγα στην Ιταλία μία μέρα, φορώντας ένα καπέλο, για να κάνω μία βόλτα. Δεν είχα βγει βόλτα για δύο μήνες και με έπιασε πανικός. Νόμιζα ότι έπαιζα σε ταινία».

Last modified on Monday, 08 November 2021 21:21

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση