People

Friday, 05 November 2021 18:56

Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης: Πού μετακομίζει το ζευγάρι;

Rate this item
(0 votes)
Στο τέλος του 2019, ο παρουσιαστής και η αγαπημένη του, είχαν μετακομίσει σε ένα άνετο διαμέρισμα στο Κολωνάκι με μεγάλους χώρους και περισσότερα δωμάτια.

 

Την απόφαση να μετακομίσουν πήραν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Χριστίνα Μπόμπα θέλησε να αποκαλύψει ότι βρίσκεται σε διαδικασία μετακόμισης.

Ανέβασε μερικά stories  και έδειξε στους ακολούθους της το χάος που επικρατεί στο σπίτι της στην προσπάθεια που γίνεται να μαζευτούν τα πράγματα της οικογένειας.

Πού θα πάνε;


Το ζευγάρι πρόκειται να μετακομίσει σε άλλο σπίτι, από αυτό που μένει τώρα στο κέντρο της Αθήνας. Αρχικά θα πάει σε ένα ενδιάμεσο και στη συνέχεια θα μετακομίσει στο καινούριο διαμέρισμα που φτιάχνει.

Θυμίζουμε ότι Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης μετακόμισαν το καλοκαίρι του 2019 στο Κολωνάκι, αφήνοντας το σπίτι τους στην Πεύκη.

Ένα από τα δωμάτια στα οποία έγινε ανακαίνιση πιο πρόσφατα στο σπίτι αυτό, ήταν εκείνο της Αριάνας και της Φιλίππα των κοριτσιών που άλλαξαν τη ζωή της Χριστίνας και του Σάκη.

Φαίνεται πως η μετακόμιση δεν ήταν προγραμματισμένη ακριβώς για το διάστημα αυτό, αλλά είναι λογικό οι ανάγκες των δύο παιδιών, να έπεισαν τη Μπόμπα και τον Τανιμανίδη να μετακομίσουν.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση