People

Thursday, 11 November 2021 19:15

Meghan Markle: Εκθαμβωτική με κόκκινη τουαλέτα Carolina Herrera

Rate this item
(0 votes)
 Στο κόκκινο χαλί περπάτησαν οι Prince Harry, Meghan Markle, με το διάσημο ζευγάρι να αποπνέει χολιγουντιανό αέρα...

 

Το ζεύγος έδωσε το παρών στο Salute to Freedom Gala 2021 στη Νέα Υόρκη.

Την παράσταση έκλεψε η Meghan η οποία φόρεσε μια κόκκινη τουαλέτα «Carolina Herrera» με ντεκολτέ και μακριά ουρά. Το ζευγάρι δεν σταμάτησε να χαμογελά και έδειχνε ευτυχισμένο με τη νέα τους ζωή μακριά από τα βασιλικά του καθήκοντα.


Ο πρίγκιπας Χάρι και η δούκισσα του Σάσεξ παρευρέθηκαν σε ένα γκαλά στη Νέα Υόρκη για να τιμήσουν το στρατό, την παραμονή της Ημέρας των Βετεράνων στις ΗΠΑ και την ημέρα Μνήμης για το τέλος του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου που εορτάζεται στις 11 Νοεμβρίου.

 

Ο δούκας του Σάσεξ, ο οποίος υπηρέτησε στις βρετανικές ένοπλες δυνάμεις για 10 χρόνια, θα μοιράσει μετάλλια στην εκδήλωση τιμής μελών του στρατού. Ο διεθνής Τύπος χαρακτήρισε την παρουσία του αυστηρή και απόμακρη.

Στην εκδήλωση εμφανίστηκε με ένα κλασικό μαύρο σμόκιν στολισμένο με τα δικά του σήματα και μια κόκκινη παπαρούνα, ένα σύμβολο που τιμά τα στρατιωτικά μέλη που έχουν πεθάνει στον πόλεμο, ανά λαό. Η Μέγκαν φόρεσε και εκείνη στο φόρεμά της μια παπαρούνα.

 

 

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον πρίγκιπα Χάρι η Δούκισα του Σάσεξ απάντησε πως «είμαι πάντα υπερήφανη για αυτόν». Ο πρίγκιπας Χάρι, έδωσε τα μετάλλια για τα βραβεία Intrepid Valor σε πέντε στρατιωτικούς, βετεράνους και στρατιωτικές οικογένειες.

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση