People

Tuesday, 16 November 2021 20:54

Η γλυκιά ανάρτηση της Κέλλυς Κελεκίδου για τα γενέθλια της κόρης της

Rate this item
(0 votes)
Μία ξεχωριστή μέρα ήταν η Δευτέρα 15 Νοεμβρίου για την Κέλλυ Κελεκίδου και τον Νίκο Κουρκούλη, καθώς η κόρη τους είχε τα γενέθλιά της. Έκλεισε επτά χρόνια ζωής!



Η όμορφη τραγουδίστρια θέλησε να ευχηθεί και δημόσια στην μικρή της πριγκίπισσα, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, ανεβάζοντας τρεις φωτογραφίες. Μάλιστα, έδειξε και την εντυπωσιακή, πολύχρωμη τούρτα που ετοίμασε για την λατρεμένη της Ελπινίκη.

«Να ξέρεις πως ποτέ δε θα είσαι πολύ μεγάλη να τρέξεις στην αγκαλιά μου! Θα είμαι εδώ πάντα για εσένα!
Χρόνια πολλά Ελπινίκη μου!?Σου αξίζουν τα καλύτερα και σου υπόσχομαι πως σε όλη τη ζωή μου θα σε αγαπάω και θα σε φροντίζω σαν να είσαι ακόμα εκείνο το αξιαγάπητο μωράκι, που συνάντησα στις 15-11-2014!❤️

Πριν γεννηθείς δεν ήξερα τι πρέπει να κάνω!Τώρα ξέρω! Να δίνω περισσότερα από όσα έχω δώσει, να νοιάζομαι περισσότερο από ποτέ και να αγαπάω όσο δεν έχω φανταστεί πως μπορω να αγαπήσω! Σε ευχαριστούμε που μας έμαθες την μαγεία του να είσαι γονιός τόσο εσύ όσο και ο Ραφαήλ! Να χαμογελάς, να ονειρεύεσαι και να εκφράζεσαι με τον υπέροχο τρόπο που μόνο εσυ ξέρεις αγγελούδι μου!» έγραψε στη λεζάντα της υπέροχης ανάρτησής της η καλλιτέχνιδα.

Last modified on Tuesday, 16 November 2021 21:02

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση