People

Thursday, 02 December 2021 10:02

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Πέρασαν χιλιάδες σκέψεις στο μυαλό λόγω της Covid, σκεφτόμουν τον γιο μου

Rate this item
(0 votes)
Γρηγόρης Αρναούτογλου – «Βίωσα τον φόβο, ότι αν συμβεί κάτι, δεν θα προλάβω να πω στον γιο μου αυτά που θέλω»

Την πρώτη του εμφάνιση μετά την περιπέτεια που πέρασε με τον κορωνοϊό έκανε ο δημοφιλής παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου, καθώς βρέθηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Ρένας Κουβελιώτη και μίλησε για την περιπέτεια που είχε στην κάμερα του Happy Day!

«Βίωσα τον φόβο ότι αν συμβεί κάτι δεν θα προλάβω να πω στον γιο μου αυτά που θέλω. Σου λένε να κοιτάς το οξυγόνο σου και αν το οξύμετρο γράψει 89 μπαίνεις στο νοσοκομείο. Και εσύ βλέπεις να βγαίνει 95, 92,93, 91 και λες κάτσε δηλαδή υπάρχει περίπτωση σε πέντε λεπτά σε μια ώρα να πάει 89; Κι αν φτάσει κάτω από 90 θα προλάβω να πω αυτά που θέλω; Όλη αυτή η ιστορία μου έφερε πολλές σκέψεις στο μυαλό, που είχαν σχέση με τον Αναστάση. Δεν ξέρεις τι σου συμβαίνει και τι γίνεται. Μου έφερε πολλές σκέψεις στο μυαλό. Φανταστείτε ότι σκέφτηκα να κάτσω να γράψω με έναν δικό μου τρόπο κάποια πράγματα…. Έχω έναν 8χρονο γιο. Δεν μένει μαζί μου είμαι χωρισμένος, μένει με τη μαμά του. Θα τον έπαιρνα το Σαββατοκύριακο. Και αν έμπαινα στο νοσοκομείο και αν δεν μπω στο νοσοκομείο. Έχω και το θέμα των κιλών... πλέον είμαι παχύσαρκος, εγώ δεν του τα είπα, δεν πρόλαβα. Και άρχισα να κάνω τέτοιες σκέψεις. Λέω σε παρακαλώ μπορώ να ανοίξεις την κάμερα να μιλήσω στον Αναστάση; Σκέφτηκα να ντυθώ, να ντυθώ καλά; Να κάνω τα μαλλιά μου γιατί ήμουνα χάλια; Πώς θέλω να με βλέπει ο γιος μου όταν του μιλάω. Λες να είναι το τελευταίο βίντεο που θα με ακούσει ο Αναστάσης και προλαβαίνω να του πω όλα αυτά που θέλω; Είναι 8 χρονών, θέλω να του πω για τα 15, θέλω να του για τα 18, για τα 20, τα 25, για τα 40... Θα προλάβω να τα πω όλα αυτά; Χιλιάδες σκέψεις που δόξα τω Θεω δε χρειάστηκε γιατί είμαι εδώ. Μπορεί όμως και να μην ήμουνα», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

 

 Ο παρουσιαστής έμεινε σε καραντίνα στο σπίτι του, εμφάνισε συμπτώματα, που τον ταλαιπώρησαν, όμως κατάφερε να βγει νικητής και χωρίς σοβαρά προβλήματα μιας και ήταν εμβολιασμένος.

 

Last modified on Thursday, 02 December 2021 10:08

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση