People

Wednesday, 08 December 2021 11:50

Βαγγέλης Κακουριώτης: «Μου έχουν πετάξει εσώρουχο και σουτιέν στη σκηνή» - Γιατί δεν μένει μόνος του...

Rate this item
(0 votes)
Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε τον νεαρό τραγουδιστή Βαγγέλη Κακουριώτη, ο οποίος μίλησε για τη σχέση του με τις θαυμάστριές του, τα όσα του… πετάνε στη σκηνή, αλλά και την οικογένειά του - Γιατί άραγε, μένει ακόμα με τους δικούς του;


«Μόλις κυκλοφόρησε ''Το σ’ αγαπώ'' του Δημήτρη Κοργιαλά, που το ηχογράφησα με τη φωνή μου και ετοιμάζω και δίσκο. Έχω γράψει τραγούδια από έρωτα, όταν υπάρχει μια σπίθα», είπε ο Βαγγέλης Κακουριώτης, ο οποίος αποκάλυψε ότι έχει τελειώσει και σχολή υποκριτικής.

«Μένω ακόμα με τους δικούς μου, θέλω κάποια στιγμή να βρω το χώρο μου», είπε ο νεαρός τραγουδιστής, ενώ σχετικά με την ενασχόλησή του με το τραγούδι σημείωσε ότι «Στα 16 μου είπα ότι θα ασχοληθώ με το τραγούδι και οι γονείς μου με υποστήριξαν 100%».

 



Ο ίδιος μίλησε και για όσα του… προσφέρουν οι θαυμάστριές του στην πίστα!

«Στις συναυλίες μου πετάνε κουκλάκια. Απέφυγα το πρώτο μια φορά, και μου ήρθε το άλλο!», είπε γελώντας, ενώ πρόσθεσε ότι «Μου έχουν πετάξει και εσώρουχο. Ένα σουτιέν. Εγώ κρατάω όλα τα δώρα που μου πετάνε στη σκηνή. Κρατούσα το σουτιέν χωρίς να ξέρω τι είναι!».

Συνεχίζοντας σχετικά με τις εκφράσεις θαυμασμού στο πρόσωπό του, ο νεαρός τραγουδιστής είπε ότι «Θαυμάστριες έρχονταν στο σχολείο και με έβρισκαν εκεί. Κάποιες με περίμεναν να πάμε σχολείο».

«Δεν έχει τύχει να βγω ραντεβού με θαυμάστριά μου. Θα μπορούσε να είχε γίνει. Είμαι πολύ καλά τώρα στα προσωπικά μου», είπε κλείνοντας ο Βαγγέλης Κακουριώτης.

 

 

Last modified on Wednesday, 08 December 2021 11:55

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση