People

Thursday, 09 December 2021 22:57

Μαρτάκης: Αυτός είναι ο λόγος που δεν συνεργάστηκε με την Μαλέσκου - Πώς «νίκησε» την κατάθλιψη του lockdown

Rate this item
(0 votes)
Κώστας Μαρτάκης: Η αποχή από τις πίστες, το «όχι» στη Μαλέσκου, η Μπελούτσι και η ομορφιά

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» βρέθηκε ο Κώστας Μαρτάκης, ο οποίος περιέγραψε τηn κατάθλιψη που βίωσε κατά τη διάρκεια του lockdown και αποκάλυψε ότι χρειάστηκε να δουλέψει παραπάνω για ν' αποδείξει πως η εμφάνιση και μόνο δεν φτάνει για να κάνει κάποιος  καριέρα.

Αργότερα, ο Κώστας Μαρτάκης εξήγησε γιατί αρνήθηκε τελικά να είναι στην εκπομπή «Love it» της Ιωάννας Μαλέσκου. «Η αρχική συζήτηση δεν έγινε με σκοπό να βρεθώ δίπλα της ως συμπαρουσιαστής. Έπεσε σαν ιδέα, βρεθήκαμε και με την Ιωάννα μιλήσαμε αλλά δεν ήταν αυτό ακριβώς που ήθελα να κάνω τηλεοπτικά. Πραγματικά θέλω να περνάω καλά με την ομάδα που συνεργάζομαι. Ένιωθα πως στη συγκεκριμένη ομάδα δεν θα ήμουν αυτό που θα ήθελα να είμαι, κι αυτό που μπορώ να βγάλω. Οπότε θα ήμουν ένα περιττό στοιχείο μέσα στην ομάδα. Επέλεξα να πω "όχι". Γενικά, με τον ΣΚΑΙ υπήρξαν συζητήσεις για διάφορα προγράμματα, θα δούμε. Φλερτάρω όλα αυτά τα χρόνια με την τηλεόραση και κάνω κάποιες συζητήσεις. Θέλω να κάνω κάτι που να περνώ καλά, ανεξάρτητα σε ποιο κανάλι μπορεί να στεγαστεί αυτό. Είμαι πάρα πολύ υπέρ της ομάδας. Στα "Καλημερούδια" όλη η ομάδα ήμασταν τόσο ωραία παρέα και δεν μας ένοιαζε να πάρουμε ρόλους».

Η κατάθλιψη


Για την περίοδο του lockdown, ο Κώστας Μαρτάκης είπε: «Είμαι πολύ ήρεμος. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, έκανα μία ανασκόπηση στο τι έχω κάνει και τι δεν έχω κάνει. Δε χάθηκα. Ήμουν λίγο πιο απόμακρος από τα πράγματα. Σε αυτό φταίει και ο κορονοϊός που αναγκαστικά έπρεπε να μείνω σπίτι μου. Επαγγελματικά συζητάω για διάφορα πράγματα, αλλά επειδή πέρασα μία μικρή κατάθλιψη γιατί πριν από το lockdown είχαμε ετοιμαστεί για εμφανίσεις και μας κόψανε, αν συμβεί το ίδιο, δεν θα το αντέξω ψυχολογικά».

Last modified on Thursday, 09 December 2021 23:03

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση