People

Saturday, 11 December 2021 19:54

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης παρουσιάζει διαχρονικές επιτυχίες του στο «Σπίτι με το MEGA» - Special guest ο Γιάννης Πάριος

Rate this item
(0 votes)
Ο Σταμάτης Σπανουδάκης παρουσιάζει το έργο του για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου στις 22:00 στο «Σπίτι με το MEGA».

Ο σπουδαίος δημιουργός έχει ετοιμάσει μία βραδιά με συνθέσεις-σταθμούς από την πορεία του αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του MEGA.

Την ημέρα των γενεθλίων του ο Σταμάτης Σπανουδάκης μας θυμίζει τις μελωδίες του, τις άφθαρτες στον χρόνο. Μαζί με εξαιρετικούς καλλιτέχνες, με τους οποίους έχει συνεργαστεί, παρουσιάζει διαχρονικές επιτυχίες όπως: «Κύματα», «Θάλασσα», «Ζει και βασιλεύει», «Το adagio της θάλασσας», «Στην αυλή του βασιλιά», «Πάμε για άλλες πολιτείες», «Έφυγες νωρίς», «Σήμερα», «Γιορτή» και «Ποιος μπορεί».

Στη σκηνή θα βρεθούν με τον Σταμάτη Σπανουδάκη η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Ελένη Βιτάλη, η Γλυκερία, ο Μανώλης Μητσιάς καθώς και η μόνιμη πλέον συνεργάτιδά του, Αθηνά Χιώτη, για να μας ταξιδέψουν στο μοναδικό έργο του συνθέτη και στιχουργού.

 Special guest ο Γιάννης Πάριος, σε μία σύμπραξη που θα μας καθηλώσει. Ο σολίστ του μπουζουκιού Μανώλης Καραντίνης και του βιολιού Κυριάκος Γκουβέντας, καθώς και η χορωδία «Μελωδοί» βάζουν το δικό τους αίσθημα στην ξεχωριστή βραδιά.

 

 

Last modified on Saturday, 11 December 2021 19:58

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση