People

Saturday, 11 December 2021 20:13

Συζήτηση για τη Βία διοργάνωσε ο Σύλλογος Αποφοίτων LSE (HAALSE) με την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Rate this item
(0 votes)
Η ιστορία της Ιωάννας Παλιοσπύρου και η δύναμη του παραδείγματός της, αποτέλεσαν αφορμή για μια καίρια και διεξοδική συζήτηση γύρω από το φαινόμενο της βίας στην κοινωνία μας σήμερα.


Η εκδήλωση έλαβε χώρα την Δευτέρα 29.11.2021 στον «Ελληνικό Κόσμο» και ήταν πρωτοβουλία του Ελληνικού Συλλόγου Αποφοίτων LSE (HAALSE), σε συνεργασία με την Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε), με την υποστήριξη του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, του Ελληνικού Κόσμου και της Generation Y.

Η συζήτηση στάθηκε στον ρόλο των μέσων μαζικής ενημέρωσης και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, στο νομικό πλαίσιο, τον κοινωνικό στιγματισμό και στην αντιμετώπισή της. Στην συζήτηση, συμμετείχαν η Ιωάννα Παλιοσπύρου, ο Νίκος Αλιβιζάτος, ομότιμος καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο Λεωνίδας Χελιώτης, αναπληρωτής καθηγητής Εγκληματολογίας και Κοινωνικής Πολιτικής στο London School of Economics (LSE) και η δημοσιογράφος Εύα Αντωνοπούλου, ενώ τον ρόλο του συντονιστή είχε ο Σταύρος Θεοδωράκης. Την εκδήλωση άνοιξαν με χαιρετισμούς τους ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Δρ. Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος και η Σοφία Κουνενάκη - Εφραίμογλου, Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την συζήτηση στον παρακάτω σύνδεσμο

Σοφία Κουνενάκη - Εφραίμογλου, Δρ. Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος, Αννίτα Ναθαναήλ, Ιωάννα Παλιοσπύρου, Σταύρος Θεοδωράκης, Εύα Αντωνοπούλου, Νίκος Αλιβιζάτος

 

 

Last modified on Saturday, 11 December 2021 20:18

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση