People

Monday, 13 December 2021 21:57

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Εκτός δυναμικού των εκπομπών Ράδιο Αρβύλα και Βινύλιο

Rate this item
(0 votes)
Ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα Στάθης Παναγιωτόπουλος αποτελεί παρελθόν από την εκπομπή, ύστερα από καταγγελία για revenge porn που, σύμφωνα τον ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη, εμπλέκεται το όνομά του.





«Είναι μία πάρα πολύ παράξενη ημέρα για το Ράδιο Αρβύλα. Είναι μία από τις πιο δύσκολες ημέρες. Το Ράδιο Αρβύλα είναι μια ιστορία που είναι αγάπη, επικοινωνία, ανθρωπιά, και είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι. Τα έχουμε χαμένα. Είμαστε όλοι συγχυσμένοι. Δεν ξέρω ακριβώς πώς θα το πω. Σήμερα ο Στάθης ο Παναγιωτόπουλος δεν είναι εδώ, και δεν θα είναι εδώ από εδώ και πέρα» είπε ο Αντώνης Κανάκης.

 

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φέρεται να είχε, κατά το παρελθόν, αναρτήσει βίντεο και φωτογραφίες με σεξουαλικό περιεχόμενο σε γνωστή ιστοσελίδα πορνογραφίας, με τον ίδιο και την πρώην σύντροφό του, χωρίς να έχει λάβει τη συγκατάθεση της κοπέλας.

 

Όπως είπε ο κ. Κανάκης, ήταν απόφαση του ίδιου αλλά και όλων πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν μπορεί να είναι κομμάτι του Ράδιο Αρβύλα. «Του εξέφρασα τη λύπη μου και τον θυμό μου για το γεγονός ότι ενώ υπήρχε μία τόσο σοβαρή υπόθεση δεν μπήκε στην διαδικασία να μας ενημερώσει. Έμμεσα μας αφορά (...) Δεν είναι δυνατόν να έχεις κάνει κάτι τέτοιο, από εκείνη την στιγμή είμαστε σε μία θέση που πρώτα από όλα θέλουμε να εκφράσουμε την λύπη μας για την κοπέλα και όσα βίωσε».

 

«Δεν μας ενδιαφέρει τι θα αποφανθεί η δικαιοσύνη. Για μας το θέμα είναι πρώτα από όλα ηθικό και ανθρώπινο και νιώθουμε ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε την συνεργασία με τον Στάθη και νιώθουμε προδομένοι».

 

 

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

 

Σε επίσημη ανακοίνωση προχώρησε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 με την οποία επικροτεί την άμεση αντίδραση του Αντώνη Κανάκη να θέσει εκτός δυναμικού των εκπομπών Ράδιο Αρβύλα και Βινύλιο, τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος καταγγέλλεται για διακίνηση πορνογραφικού υλικού για λόγους εκδίκησης προς πρώην σύντροφό του. Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι ο σταθμός διαχρονικά καταδικάζει κακοποιητικές συμπεριφορές.


Ειδικότερα, η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού, αναφέρει:


Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα.

Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του «Ράδιο Αρβύλα» και «VINΥΛΙΟ», η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού.

 

Last modified on Monday, 13 December 2021 22:05

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση