People

Thursday, 23 December 2021 13:52

Σάκης Τανιμανίδης: Γύρισε σπίτι του, τι αποκάλυψε για την κατάσταση της υγείας του

Rate this item
(0 votes)
Πριν από λίγες ημέρες, μετά από έντονη αδιαθεσία που ένιωσε, ο Σάκης Τανιμανίδης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του.



Λίγη ώρα μετά, αφού υποβλήθηκε σε διάφορες εξετάσεις, οι γιατροί του ανακοίνωσαν πως πρόκειται για ένα δυνατό κρύωμα που θα τον κρατήσει κάποιες ημέρες στο σπίτι.


Ο παρουσιαστής ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram για τις νέες εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε μία φωτογραφία από το δωμάτιό του και πάνω της έγραψε: «Τελικά είναι ένα δυνατό κρύωμα με αρκετά ψηλό πυρετό, που θα με κρατήσει στο σπίτι για 2-3 μέρες. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα και το ενδιαφέρον».

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση