People

Tuesday, 08 March 2022 18:01

Πότε και γιατί η Kourtney Kardashian απέχει από σεξ, κρύο φαγητό και ντους

Rate this item
(0 votes)
Ο στόχος του Panchakarma είναι να απομακρύνει όλα τα ανεπιθύμητα απόβλητα

Η ιδρύτρια του Poosh Kourtney Kardashian λέει ότι η τελευταία της προσπάθεια αποτοξίνωσης ήταν σκληρή και περιελάμβανε νηστεία από προπονήσεις, σεξ και μια πολύ αυστηρή και συγκεκριμένη δίαιτα. «Λοιπόν, κάνω αυτόν τον αγιουρβεδικό καθαρισμό αυτή τη στιγμή», είπε στο Bustle. «Λέγεται Panchakarma. Δεν μπορείτε να φάτε τίποτα κρύο. δεν μπορείς να πιεις τίποτα κρύο. Είναι για 12 μέρες. Όχι σεξ. Καμία προπόνηση. Είναι τρελό."

 



Το Panchakarma, μια πρακτική στην οποία ο παίκτης του μπέιζμπολ Aaron Rodgers είπε πρόσφατα ότι υποβλήθηκε, είναι μια αγιουρβεδική θεραπευτική πρακτική από την Ινδία που εξισορροπεί την ενέργεια με τη διατροφή, τον διαλογισμό και τις αλλαγές στον τρόπο ζωής για την προώθηση της καλύτερης υγείας. Η Kardashian βρήκε ότι το τελικό αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο. «Στην πραγματικότητα έκανε τα πάντα καλύτερα», είπε. «Όπως, αν δεν μπορείτε να πιείτε καφεΐνη, όταν έχετε το πρώτο σας matcha, είναι πολύ καλό».

Ο στόχος του Panchakarma είναι να απομακρύνει όλα τα ανεπιθύμητα απόβλητα ενώ παράλληλα λιπαίνει το σώμα. Δεν επιτρέπονται τα κρύα φαγητά ή τα ντους, καθώς θα έχουν δροσιστική επίδραση στην αγνή ή στο πεπτικό πυρ του ασκούμενου. Το σεξ, η έντονη άσκηση και η δυνατή μουσική απαγορεύονται επίσης, καθώς συμβάλλουν στην υπερβολική διέγερση.

Για την 42χρονη σταρ ριάλιτι, το να έχει υγιή ενέργεια γύρω της ήταν πάντα προτεραιότητα, παρόλο που φαινόταν ότι δεν είχε τόσο κίνητρο όσο οι αδερφές της προς το τέλος του μακροχρόνιου σόου τους, Keeping Up with the Kardashians. Μοιράζεται στη συνέντευξη ότι η προώθηση μιας καλής ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής ήταν ένα μεγάλο θέμα για την εκπομπή, με την αντίστασή της στα γυρίσματα και την εκπλήρωση των επαγγελματικών της υποχρεώσεων ένα θέμα που επαναλαμβάνεται. Τώρα, η οικογένειά της έχει αρχίσει να βλέπει το φως. «Το διάλειμμα άλλαξε τη νοοτροπία με τις αδερφές μου», είπε. «Όταν κάνεις αυτό  κάθε μέρα, δεν έχεις τον χώρο να κάνεις ένα διάλειμμα και να πεις, «Περίμενε, αγαπάμε πραγματικά ο ένας τον άλλον».

Last modified on Tuesday, 08 March 2022 18:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση