People

Thursday, 10 March 2022 00:36

Τι δεν θυμάται η Courteney Cox από τα «Φιλαράκια»

Rate this item
(0 votes)
Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Sunday Sitdown», η διάσημη ηθοποιός Courteney Cox  αναφέρθηκε στα κενά μνήμης που έχει, από την περίοδο των γυρισμάτων από την κορυφαία και άκρως δημοφιλή σειρά «Τα Φιλαράκια».



Σύμφωνα με την ίδια, συνειδητοποίησε, πως υπήρχαν πολλά κενά στη μνήμη της, όταν εμφανίστηκε στο «Friends: The Reunion» τον Μάιο του 2021.

«Το βλέπω στην τηλεόραση μερικές φορές και σταματάω και λέω “Θεέ μου, δεν το θυμάμαι καθόλου αυτό.” Αλλά είναι τόσο αστείο» είπε στη συνέχεια και παραδέχτηκε, ότι έχει «κακή μνήμη». Για αυτό και δεν θυμάται πολλά πράγματα από τη ζωή της.

Ωστόσο, μοιράστηκε μία από τις αναμνήσεις που έχει από τη σειρά. Αυτή είχε να κάνει με ένα ταξίδι που πήγε το καστ με πρωτοβουλία του σκηνοθέτη των «Friends», Τζέιμς Μπάροους στο Λας Βέγκας ακριβώς πριν από την προβολή της σειράς το 1994.

«Μας έδωσε σε όλους 500 δολάρια. Και είπε, “Θέλω να προσέξετε πραγματικά αυτή τη στιγμή, γιατί θα είναι η τελευταία φορά που και οι έξι μαζί μπορείτε να περπατήσετε σε ένα καζίνο», είπε. «Και λέγαμε “Αλήθεια;” Και ήταν αλήθεια. Δεν θα μπορούσαμε ποτέ να το κάνουμε αυτό (ξανά)», εξομολογήθηκε.

 

 

«Θα έπρεπε να είχα παρακολουθήσει και τις δέκα σεζόν γιατί όταν έκανα την επανένωση και μου έκαναν ερωτήσεις, είπα «δεν θυμάμαι να ήμουν εκεί», είπε. «Δεν θυμάμαι να έχω γυρίσει τόσα πολλά επεισόδια».


Συμπλήρωσε δε, ότι μερικές φορές θα δει επεισόδια στην τηλεόραση και δεν θυμάται τίποτα, αλλά αυτό το χαρακτηρίζει  τόσο αστείο!.


Η Cox, η οποία έπαιξε τη Monica Gellar στο «Friends», είπε ότι η μνήμη της ήταν πάντα κακή.


«Δεν θυμάμαι κανένα τραύμα στην παιδική μου ηλικία», είπε. Αλλά έχω τρεις αναμνήσεις. Δεν ξέρω. Δεν ξέρω γιατί».


Η Cox είπε ότι καταλαβαίνει γιατί η σειρά παραμένει τόσο δημοφιλής παρά το γεγονός ότι βγήκε στον αέρα το 2004.


«Δεν έχει σημασία ποια γενιά το παρακολουθεί, αντέχει», είπε. «Νομίζω ότι η κωμωδία είναι σχετική».

 

Last modified on Thursday, 10 March 2022 00:49

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση