People

Thursday, 10 March 2022 01:26

Όταν η Άννα Βίσση συνάντησε τον πρίγκιπα Κάρολο, δείτε τη φωτογραφία

Rate this item
(0 votes)
Η Άννα Βίσση είχε συναντήσει τον πρίγκιπα Κάρολο πριν από 21 χρόνια στο Λονδίνο.



Μια από τις πιο διάσημες Ελληνίδες τραγουδίστριες, η απόλυτη Άννα Βίσση, παραμένει μια καλλιτέχνιδα που με κάθε της τραγούδι μιλά στην ψυχή και οι φανατικοί οπαδοί της τη στηρίζουν σε κάθε της βήμα. Με ιδιαίτερο στιλ, δυναμική παρουσία και αστείρευτη ενέργεια, κυριαρχεί στη σκηνή!

Πριν από 21 χρόνια λοιπόν, τον Νοέμβριο του 2001, η Άννα Βίσση βρέθηκε στο Λονδίνο, στο πάρτι γενεθλίων που διοργάνωσε η Χρυσάνθη Λαιμού για τα 53α γενέθλια του πρίγκιπα Καρόλου. Στο προφίλ της Έλενας Μακρή-Λυμπέρη στο Instagram αναρτήθηκε μια φωτογραφία από την τότε συνάντησή τους, στην οποία μάλιστα η Ελληνίδα τραγουδίστρια είχε ερμηνεύσει το «Happy Birthday» προς τιμήν του.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας αναφέρεται: «Η Άννα και ο (μέλλων) βασιλιάς: Το Νοέμβριο του 2001 η Χρυσάνθη Λαιμού γιόρτασε τα 53α γενέθλια του πρίγκιπα Καρόλου με ένα πάρτι στη British Academy στο Λονδίνο, με Ελληνικό χρώμα. Στο τέλος της βραδιάς η Άννα Βίσση τραγούδησε το Happy Birthday στον πρίγκιπα, γοητεύοντας τον με τη φωνή και την παρουσία της».

Δείτε την Άννα Βίσση με τον πρίγκιπα Κάρολο:

Last modified on Thursday, 10 March 2022 01:31

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση