People

Saturday, 12 March 2022 22:18

Οι Pink Floyd αφαιρούν τις ηχογραφήσεις τους από ρωσικές πλατφόρμες

Rate this item
(0 votes)
Το διάσημο βρετανικό ροκ συγκρότημα Pink Floyd ανακοίνωσε χθες ότι αφαιρεί όλες τις ηχογραφήσεις του από μουσικές πλατφόρμες στη Ρωσία και στη Λευκορωσία, σε ένδειξη αποδοκιμασίας της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία. - Τι γράφει η New York Post



«Για να σταθούμε δίπλα στον υπόλοιπο κόσμο καταδικάζοντας σθεναρά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, τα έργα των Pink Floyd από το 1987 και μετά, καθώς και όλες οι σόλο ηχογραφήσεις του Ντέιβιντ Γκίλμουρ αφαιρούνται από όλους τους παρόχους ψηφιακής μουσικής στη Ρωσία και στη Λευκορωσία από σήμερα», αναφέρει η ανακοίνωση του συγκροτήματος.

 

 

Ο Ντέιβιντ Γκίλμουρ είπε ότι ο ίδιος και οι Pink Floyd διαμαρτύρονται για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία αφαιρώντας ένα μεγάλο μέρος του μουσικού τους καταλόγου από ιδιοκτησίες ροής στη Ρωσία και τη Λευκορωσία.

«Για να σταθώ στο πλευρό του κόσμου καταδικάζοντας σθεναρά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, τα έργα των Pink Floyd, από το 1987 και μετά, και όλες οι σόλο ηχογραφήσεις του David Gilmour αφαιρούνται από όλους τους παρόχους ψηφιακής μουσικής στη Ρωσία και τη Λευκορωσία από σήμερα», ανέφερε μια ανακοίνωση.


Τα έργα που περιλαμβάνονται που πρόκειται να εγκαταλείψουν τις πλατφόρμες ροής της Ρωσίας και της Λευκορωσίας είναι τα στούντιο άλμπουμ των Pink Floyd "A Momentary Lapse of Reason" (1987), "The Division Bell" (1994) καθώς και το "The Endless River" του 2014.

Ο Gilmour έχει κυκλοφορήσει τέσσερα σόλο στούντιο άλμπουμ στην καριέρα του, το πιο πρόσφατο είναι το "Rattle That Lock" το 2015. Ολόκληρη η σόλο δισκογραφία του αφαιρείται επίσης από τους streamers.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Gilmour έγραψε στο Twitter υποστηρίζοντας την Ουκρανία, γράφοντας: «Ρώσοι στρατιώτες, σταματήστε να σκοτώνετε τα αδέρφια σας. Δεν θα υπάρξουν νικητές σε αυτόν τον πόλεμο. Η νύφη μου είναι Ουκρανή και οι εγγονές μου θέλουν να επισκεφτούν και να γνωρίσουν την όμορφη χώρα τους. Σταματήστε αυτό πριν καταστραφούν όλα. Ο Πούτιν πρέπει να φύγει».

Last modified on Saturday, 12 March 2022 22:24

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση