People

Tuesday, 22 March 2022 22:42

Κρυσταλλία: Θέλω 18.000 παιδιά μετά τον Νικηφόρο, τι είπε για την εξωτερική της εμφάνιση

Rate this item
(0 votes)
Η Κρυσταλλία αποκάλυψε πως παρά την τωρινή της εμφάνιση, δεν ένιωθε καθόλου όμορφη στο σχολείο, ενώ και η συμπεριφορά της ήταν κάπως διαφορετική στα σχολικά χρόνια. "Με λες και νταλικέρη όταν μιλάω" είπε.


Καλεσμένη στο "The 2night Show" βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (21/3) η γνωστή τραγουδίστρια και κριτής του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» Κρυσταλλία Ρήγα, η οποία μίλησε για την προσωπική ζωή, τον ερχομό του γιου της, και την καριέρα της.

Προσερχόμενη στο πλατό η Κρυσταλλία δήλωσε αμήχανη, αλλά σιγά σιγά ξεδιπλώθηκε και απόλαυσε την κουβέντα. «Όταν με βάζουν στην άκρη και με ρωτάνε κάτι, είμαι σαν το ελάφι που το χτυπά προβολέας» είπε χαρακτηριστικά.

 

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε στη συνέντευξή της πως παρά την τωρινή εντυπωσιακή της εμφάνιση, δεν ένιωθε καθόλου έτσι στο σχολείο, ενώ και η συμπεριφορά της ήταν κάπως διαφορετική τότε, στα σχολικά χρόνια: «Δεν ήμουν η πολύ όμορφη του σχολείου. Ήμουν πολύ αγοροκόριτσο εγώ, πολύ αντιδραστική. Δεν ένιωθα πότε όμορφη και ούτε θεωρώ ότι ήμουνα» αποκάλυψε η κριτής στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο». «Ήμουν ένα κοριτσάκι με μακριά μαλλιά μαύρα, metal και γκέτες» είπε και πρόσθεσε πως «το βλέπω και στην πορεία, με λες ας πούμε και "νταλικέρη" όταν μιλάω, δηλαδή είμαι και αθυρόστομη».

 

Αναφορικά με τη σχέση με το γιο της αλλά και γενικότερα με τα παιδιά, η Κρυσταλλία όταν ρωτήθηκε από το Γρηγόρη Αρναούτογλου πόσα παιδιά θέλει, φανέρωσε τη λατρεία της για τα παιδιά, παρόλο που η εμπειρία με το 14 μηνών μωράκι της ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική για τις δυσκολίες της μητρότητας. «Εγώ θέλω 18.000 παιδιά! Κοίταξε να δεις, εγώ πάντα έλεγα ότι θέλω πολλά παιδιά. Ιδανικά θα ήθελα τέσσερα, αλλά τώρα μετά τον Νικηφόρο είδα πως είναι, λάου-λάου να γίνει» είπε χαρακτηριστικά.

 

Για τη συμμετοχή της στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» είπε ότι νιώθει ότι ακόμα θέλει δουλειά: «Κάπου μου αρέσω, κάπου όχι, δεν είμαι ακόμα έτοιμη. Είναι η πρώτη φορά (που συμμετέχω ως κριτής).»

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση