People

Tuesday, 22 March 2022 16:50

Η Ελένη Μενεγάκη κλονίστηκε από μια φωτογραφία, τι είπε για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Rate this item
(0 votes)
Με αφορμή τις τελευταίες εικόνες, που έρχονται από την Ουκρανία και τα θύματα των βομβαρδισμένων περιοχών, η Ελένη Μενεγάκη, εξέφρασε τις δικές της σκέψεις στον αέρα της εκπομπής της.



Σε μία συζήτηση, σχετικά με το πώς αντιμετωπίζονται τα αυτοάνοσα νοσήματα η παρουσιάστρια απευθύνθηκε στο κοινό και είπε:

«Σκέφτομαι τον τελευταίο καιρό, καλώς ή κακώς, αυτά που διαβάζουμε στα sites και τις ειδήσεις που ακούμε από τις ενημερωτικές εκπομπές είναι πολύ δυσάρεστα πράγματα. Πολύ σκληρά. Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει. Δεν σας φορτίζουν; Εγώ δεν μπορώ ώρες-ώρες με αυτά που παρακολουθώ. Δεν χρειάζεται να συμβαίνουν πράγματα μέσα στο σπίτι σου για να περνάς στενοχώρια ή για να αγχώνεσαι. Μπορεί να αγχώνεσαι και για άλλους ανθρώπους.

Μπορείς να στενοχωριέσαι για άλλους ανθρώπους κι ας μην τους ξέρεις. Ας μην είναι μέσα στην οικογένειά σου. Εγώ νομίζω ότι καθημερινά παίρνουμε και ρουφάμε στενοχώριες από γύρω μας. Το πώς όλα αυτά γράφουν μέσα μας, τι να πω. Ο κάθε άνθρωπος είναι και διαφορετικός. Είμαστε και άνθρωποι».

Στη συνέχεια της συζήτησης, η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε τη φωτογραφία, που απεικονίζει μία τραυματισμένη μάνα από την Ουκρανία, η οποία θηλάζει το μωρό της.

«Όταν είδα αυτή τη φωτογραφία, λέω “Θεέ μου, τι βλέπουμε; Τι συζητάμε; Τι στενοχώριες; Τι βάρη είναι αυτά;”. Όπου και να κοιτάξεις, βλέπεις προβλήματα, βέβαια υπάρχουν ωραία πράγματα, αυτά όμως γράφουν μέσα μας ακόμα κι αν δεν γίνονται μέσα στο δικό σου σπίτι».

 

 

Last modified on Tuesday, 22 March 2022 16:54

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση