People

Saturday, 02 April 2022 22:47

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η επική φάρσα που του «έστησε» ο Λαμπρόπουλος επάνω στη σκηνή

Rate this item
(0 votes)
Λίγο πριν ξεκινήσει τη ζωντανή εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται, ο τραγουδιστής είχε έναν απρόσμενο επισκέπτη στην πίστα - Δείτε το βίντεο


Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν πέρασε την Πρωταπριλιά, χωρίς να πέσει «θύμα» φάρσας. Όσο ο τραγουδιστής προετοιμαζόταν να τραγουδήσει για τους θαμώνες του νυχτερινού μαγαζιού, στο οποίο εμφανίζεται, ένα απρόσμενο περιστατικό διέκοψε την κανονική ροή του προγράμματος.



Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που ήταν έτοιμος να εμφανιστεί στη σκηνή, όταν άνοιξαν οι πύλες εμφανίστηκε ο… Φάνης Λαμπρόπουλος. Ο γνωστός κωμικός ξεκίνησε να τραγουδάει το «Τελικά σε θέλω». Η φάρσα του Φάνη Λαμπρόπουλου διασκέδασε τόσο το κοινό όσο και τον ίδιο τον τραγουδιστή, προκαλώντας στιγμές γέλιου.

 

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει δυναμική παρουσία στα social media με 829.000 ακολούθους που τον ακολουθούν με πίστη σε κάθε του βήμα!

 

 

 

Last modified on Saturday, 02 April 2022 23:00

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση