People

Tuesday, 05 April 2022 22:32

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Μιλάει για την κόρη του και λιώνει

Rate this item
(0 votes)
«Δεν έχω όνειρο να παίξω ένα μεγάλο ρόλο, γιατί αν βάλω ένα τέτοιο στόχο και δεν το πετύχω θα απογοητευτώ», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός


Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ο ηθοποιός μίλησε για τη ζωή του, τη μονάκριβη κόρη του Εύα ενώ αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε κερδίσει σε τυχερό παιχνίδι.

Όπως είπε είχε κερδίσει το ποσό του 1 εκατομμυρίου δραχμών μαζί με έναν φίλο του όπου με το μερίδιό του κατάφερε να έρθει στην Αθήνα. «Το 1999 κέρδισα το “Ξυστό” ήταν 11 Αυγούστου, το θυμάμαι γιατί 12 ήταν η ολική έκλειψη Ηλίου».


Σε άλλο σημείο ο ηθοποιός μίλησε για την αδυναμία που έχει στην κόρη του, για τη συνεργασία με την αγαπημένη του Κατερίνα Γερονικολού, στη σειρά «Κι όμως είμαι ακόμη εδώ», αλλά και για την αγάπη που έχει για το ψάρεμα.

 

«Όταν σκέφτηκα το κόνσεπτ Fishy είχα στο μυαλό μου και εσένα. Ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό, έβαλα το ψάρεμα, έβαλα τα νησιά, έβαλα και το μαγειρικό», είπε ο ηθοποιός στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.


Μιλώντας για την κόρη του Εύα είπε: «Η Εύα μοιάζει και στους δυο μας, αλλά νομίζω λίγο περισσότερο στη μαμά της. Είναι 8 χρονών έχει τη δική της ταυτότητα και έχει αρχίσει να ανεξαρτητοποιείται».

Στη δε, απορία του Γρηγόρη Αρναούτογλου από που προέρχεται το επίθετό του αποκάλυψε: «Από ψιλοψάξιμο οικογενειακό είναι ιταλοφερμένο».

Μιλώντας για την καριέρα του που μετράει ήδη 20 χρόνια ο ηθοποιός αποκάλυψε με ειλικρίνεια: «Δεν έχω όνειρο να παίξω ένα μεγάλο ρόλο, γιατί αν βάλω ένα τέτοιο στόχο και δεν το πετύχω θα απογοητευτώ».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση