People

Thursday, 28 April 2022 12:32

Μάργκοτ Ρόμπι: Κυκλοφόρησε η πρώτη της φωτογραφία ως Barbie

Rate this item
(0 votes)
Η πρώτη φωτογραφία της Μάργκοτ Ρόμπι ως Barbie δόθηκε στη δημοσιότητα.



Η ηθοποιός που θα υποδυθεί τη διάσημη «κούκλα» στη live-action ταινία της Warner Bros. και της Mattel, ήταν μάλλον η πιο ιδανική επιλογή για τον ρόλο και το στιγμιότυπο που κυκλοφόρησε, το επιβεβαιώνει.

 

Η πολυαναμενόμενη ταινία θα κυκλοφορήσει στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιούλιο του 2023 με τη Μάργκοτ Ρόμπι να υποδύεται την εμβληματική κούκλα σε μια διανομή γεμάτη αστέρια, αναφέρει το Variety.



Σε μια συνέντευξή της 2021, η 31χρονη Αυστραλή ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι η ταινία δεν είναι η ανάλαφρη κωμωδία που περιμένουν πολλοί ή ίσως όχι μόνο αυτό… «Οι άνθρωποι ακούνε γενικά τη Barbie και σκέφτονται, ‘Ξέρω πώς θα είναι αυτή η ταινία’ και μετά ακούνε ότι η Γκρέτα Γκέργουιγκ τη γράφει και τη σκηνοθετεί, και λένε ‘Ω, καλά, ίσως και να μην ξέρω’…» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι η Γκέργουιγκ (η οποία είναι και ηθοποιός) έχει σκηνοθετήσει το Lady Bird (2017) και το Little Women (2019) και τα δύο των οποίων κέρδισαν υποψηφιότητες για το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας. Για την πρώτη, έλαβε υποψηφιότητες για Όσκαρ Καλύτερης Σκηνοθεσίας και Καλύτερου Πρωτότυπου Σεναρίου ενώ για την τελευταία, ήταν υποψήφια για Όσκαρ Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου.

Η Γκέργουιγκ συμπεριλήφθηκε στους 100 πιο σημαντικούς ανθρώπους του Time του 2018.

Η παραγωγή της ταινίας Μπάρμπι ξεκίνησε στις αρχές του 2022.

 

 

Last modified on Thursday, 28 April 2022 12:37

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση