People

Friday, 29 April 2022 15:30

Τζέιμς Κορντέν: Αποχωρεί από το «The Late Late Show» μετά από 8 χρόνια

Rate this item
(0 votes)
«Ήταν πραγματικά δύσκολη η απόφαση να φύγω γιατί είμαι πάρα πολύ περήφανος για την εκπομπή», είπε ο παρουσιαστής της πετυχημένης εκπομπής


Ο Τζέιμς Κορντέν δεν θα είναι πλέον ο οικοδεσπότης του «The Late Late Show» στο CBS από το καλοκαίρι του 2023. Ο Βρετανός ηθοποιός μόλις ανανέωσε το τρέχον συμβόλαιό του με το δίκτυο για έναν ακόμη χρόνο, ανέφερε το «Deadline». Ο 43χρονος Κορτνέν ανέλαβε επίσημα το τιμόνι της εκπομπής τον Μάρτιο του 2015.

«Ήταν πραγματικά δύσκολη η απόφαση να φύγω γιατί είμαι πάρα πολύ περήφανος για την εκπομπή. Είμαι ενθουσιασμένος που παρατείνω την παραμονή για ένα ακόμα χρόνο», είπε σε δηλώσεις του ο Κορτνέν. «Πάντα πίστευα ότι θα το έκανα για πέντε χρόνια και μετά θα έφευγα αλλά τελικά έμεινα. Πραγματικά το σκεφτόμουν για καιρό αν θα μπορούσε να συνεχιστεί αυτή η περιπέτεια».

 

Η βραβευμένη με τέσσερα Emmy εκπομπή διαθέτει περισσότερες από 10 δισεκατομμύρια προβολές και 27 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube.

Last modified on Friday, 29 April 2022 15:33

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση