People

Tuesday, 10 May 2022 22:23

Η Χίλαρι Νταφ ποζάρει ολόγυμνη και μιλά για τις ατέλειες κα το photoshop

Rate this item
(0 votes)
«Έχω κι εγώ τις ατέλειές μου, όμως αυτό το σώμα με πήγε σε όλα τα μέρη που ήθελα να πάω και με βοήθησε να φτιάξω μια υπέροχη οικογένεια», ανέφερε στη συνέντευξή της


Η Χίλαρι Νταφ γδύθηκε για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης στο εξώφυλλο του περιοδικού «Women's Health».

Η διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός φωτογραφήθηκε γυμνή και παραχώρησε μια συνέντευξη, στην οποία τονίζει τη σημασία του να νιώθει κανείς καλά με το σώμα του.

«Εγώ προσωπικά είμαι περήφανη για το σώμα μου και το γεγονός ότι γεννήθηκαν από αυτό τρία παιδιά. Νιώθω γαλήνια με κάθε αλλαγή που βλέπω πάνω του».

 

«Θέλω όλοι οι άνθρωποι να καταλάβουν ότι σε αυτές τις φωτογραφίες, υπήρχε εκεί ένας ειδικός, ο οποίος μου έδειχνε πώς να στηθώ, ώστε να με κολακεύουν οι φωτογραφίες κι ένας make up artist που διόρθωνε τις ατέλειες. Έχω κι εγώ ατέλειες», εξήγησε στη συνέχεια.

 

«Νομίζω ότι έπρεπε να φτάσω 34 για να κερδίσω τον σεβασμό του ίδιου μου του εαυτού σχετικά με το σώμα μου. Με πήγε σε όλα τα μέρη που ήθελα να πάω και με βοήθησε να φτιάξω μια υπέροχη οικογένεια», τόνισε η Χίλαρι Νταφ, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση