People

Tuesday, 10 May 2022 22:31

Ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε πατέρας για πρώτη φορά, οι πρώτες δηλώσεις του

Rate this item
(0 votes)
Eκτός από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο που σε λίγους μήνες θα γίνει πατέρας ακόμα ένας κριτής του ριάλιτι μαγειρικής θα γίνει χαζομπαμπάς.

Ο λόγος για τον Πάνο Ιωναννίδη που σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Znews» υποδέχτηκε το πρώτο του παιδί την περασμένη Παρασκευή.


Ο Πάνος Ιωαννίδης σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Super Κατερίνα» επιβεβαίωσε ότι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς, αφήνοντας κρυφό το γεγονός ότι απέκτησε το πρώτο του παιδί με την σύντροφό του. Το φύλο του μωρού είναι αγόρι!


Ο σεφ και κριτής του MasterChef σπανίως μιλάει για την προσωπική του ζωή ωστόσο τον περασμένο Φεβρουάριο είχε αποκαλύψει ότι βρίσκεται σε σχέση και περνάει πολύ καλά με την αγαπημένη του.

Ο ίδιος μετά την αποκάλυψη των χαρμόσυνων νέων μίλησε στην εκπομπή «Breakfast @Star» και αναφέρθηκε στα συναισθήματά του τώρα που έγινε πατέρας για πρώτη φορά, εξήγησε πώς κατάφερε να κρατήσει σαν επτασφράγιστο μυστικό το γεγονός αλλά και το όνομα που θα πάρει ο γιος του.


Μιλώντας για τα όσα νιώθει λέει: «Είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα που αν δε γίνεις μπαμπάς δεν το καταλαβαίνεις. Μου το είχαν εξηγήσει στο παρελθόν αλλά πρέπει να το νιώσεις, είναι από αυτά που δεν μπορείς να το περιγράψεις τόσο εύκολα. Όταν το πήρα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου ένιωσα υπέροχα, ένιωσα ολοκληρωμένος. Είναι μια χαρά η μανούλα. Πήγαν όλα τέλεια».

Στη συνέχεια εξήγησε πώς κατάφερε και κράτησε μυστικό ευτυχές γεγονός: «Δεν νομίζω ότι έπαιξε ρόλο η καραντίνα που δεν είχε γίνει γνωστή η είδηση της εγκυμοσύνης. Όπως έχω πει και στο παρελθόν, την προσωπική μου ζωή θέλω να την κρατάω έξω από τη δουλειά και τα κοινά. Είναι προσωπική. Τα επαγγελματικά μου ευχαρίστως να τα ξέρει όλος ο κόσμος. Τα προσωπικά μου έχω επιλέξει συνειδητά από την αρχή της έκθεσής μου στην τηλεόραση να μην τα βγάζω. Αν θέλεις γίνεται».

Σε άλλο σημείο αποκάλυψε πως την ώρα του τοκετού δεν ήταν μέσα: «Την ώρα του τοκετού δεν ήμουν μέσα… Το φύλο του μωρού το ξέραμε, στους πολύ κοντινούς μας τα είχαμε πει όλα. Είμαστε καιρό με τη σύντροφό μας. Είχε πλάκα που έγινε όλο αυτό με τον Λεωνίδα τώρα. Για το όνομα κλείνουμε προς το Κωνσταντίνος».

Last modified on Tuesday, 10 May 2022 22:35

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση