People

Wednesday, 11 May 2022 22:57

Ο Θοδωρής Μαραντίνης εξομολογείται: «Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία και τώρα νιώθω καλά»

Rate this item
(0 votes)
«Ένιωθα ότι φταίω για τα πάντα. Στην πρώτη μου συνεδρία ήμουν προβληματισμένος», δήλωσε σε συνέντευξή του ο τραγουδιστής - Δείτε το βίντεο


Ο Θοδωρής Μαραντίνης εξομολογήθηκε την απόφασή του να ξεκινήσει την ψυχοθεραπεία, ενώ αποκάλυψε ότι στην αρχή της θεραπείας ένιωθε αρκετές ενοχές για αυτό.

Μιλώντας στην εκπομπή «Κυψέλη», ο frontman των «Onirama» είπε αρχικά:

«Μου έπεσαν πολλά πράγματα μαζί, γι’ αυτό ξεκίνησα ψυχοθεραπεία αλλά είναι μία διαδικασία που δεν τελειώνει ποτέ. Όταν ξεκίνησα την ψυχοθεραπεία πήγα πολύ ενοχικά γιατί πήγα και είπε έχω πρόβλημα. Ένιωθα ότι φταίω για τα πάντα. Στην πρώτη μου συνεδρία ήμουν προβληματισμένος, αλλά άργησα να μπω σε συναίσθημα».

Στη συνέχεια, ο ίδιος εξήγησε τον δεύτερο παράγοντα που τον ώθησε στο να ξεκινήσει τη θεραπεία.

«Ο δεύτερος άξονας για τον οποίο πήγα στον ψυχολόγο, γιατί ταυτίστηκε λίγο με τη γέννηση του πρώτου παιδιού. Τα παιδιά είναι μεγάλη ευθύνη και με τον ερχομό του γιου μου κατάλαβα ότι πρέπει πριν να λύσω τα θέματά μου για να μην τα περάσω στα παιδιά μου», είπε χαρακτηριστικα, ο τραγουδιστής.

Τέλος, ο Θοδωρής Μαραντίνης επισήμανε: «Τώρα νιώθω αρκετά καλά, έχουν αλλάξει πάρα πολλά δεδομένα και θεωρώ ότι έχω βρω ένα δρόμο και μία κατεύθυνση που μου ταιριάζει περισσότερο και μακροπρόθεσμα θα λειτουργήσει καλύτερα».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση