People

Thursday, 12 May 2022 10:53

Michelle Williams: Με φόρεμα ουκρανικού brand αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της

Rate this item
(0 votes)
Φορώντας ένα λευκό φόρεμα του brand Sleeper, που εδρεύει στο Κίεβο, η χολιγουντιανή ηθοποιός Michelle Williams, ανακοίνωσε σε συνέντευξή της σε γνωστό περιοδικό την τρίτη εγκυμοσύνη της.



Με αφορμή την ταινία “Showing Up” στην οποία πρωταγωνιστεί και η οποία θα κάνει πρεμιέρα στο επικείμενο Φεστιβάλ των Καννών, η ηθοποιός μίλησε τόσο για τον αγώνα της για μισθολογική ισότητα στην βιομηχανία του κινηματογράφου, όσο και για τα ευχάριστα νέα για την οικογένειά της.

Το slip dress που επέλεξε ανήκει στη συλλογή Bridal/Pre-Spring Collection, η οποία παρουσιάστηκε τον περασμένο Ιανουάριο. Ονομάζεται “boheme” και ξεχωρίζει για την λεπτή τιράντα του, το ίσιο κόψιμο και τα λευκά φτερά στο στήθος. Εμπνευσμένο από την παλιά αίγλη του Χόλιγουντ το φόρεμα είναι φτιαγμένο από ύφασμα EcoVero, το οποίο είναι γνωστό ως «η οικολογική εκδοχή της βισκόζης».

«Είναι συναρπαστικό να ανακαλύπτεις πως κάτι που θες να γίνει ξανά και ξανά, όντως συμβαίνει. Αυτή η καλή τύχη που έχουμε, δεν χάθηκε ακόμα», δήλωσε η ηθοποιός για την εγκυμοσύνη της, ενώ διευκρίνισε πως θα κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της το επερχόμενο διάστημα.

«Σκέφτηκα πολύ να δουλεύω στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά νιώθω πολύ κουρασμένη», είπε.

Η βραβευμένη με Όσκαρ, Michelle Williams και ο 44χρονος σύζυγός της, Thomas Kail θα καλωσορίσουν το νέο μέλος της οικογένειάς τους το φθινόπωρο.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση