People

Thursday, 12 May 2022 12:09

Σε δημοπρασία η μπάλα του Τομ Χανκς από τον «Ναυαγό»

Rate this item
(0 votes)
Προσφορές θα υποβληθούν για περισσότερα από 1.800 αντικείμενα από γνωστές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές


Σπάνια μινιατούρα του διαστημικού σκάφους X-wing starfighter, του Star Wars και η μπάλα του βόλεϊ - σύντροφος του Τομ Χανκς από την ταινία «Cast Away» (Ναυαγός) πρόκειται να βγουν στο σφυρί σε δημοπρασία αναμνηστικών του Χόλιγουντ, στο Λος Άντζελες.

Ο Γουίλσον, η μπάλα βόλεϊ και μοναδική παρέα του Τομ Χανκς κατά τη διάρκεια των τεσσάρων χρόνων που πέρασε σε έρημο νησί στην ταινία του 2000 «Cast Away», είναι επίσης διαθέσιμη, όπως και τα σορτς πυγμαχίας του Γουίλ Σμιθ από την ταινία του 2001 «Ali», η οποία επικεντρώθηκε σε 10 χρόνια της ζωής του πυγμάχου, Μοχάμεντ Άλι.

Άλλα γνωστά αντικείμενα που μπορούν να αποκτήσουν συλλέκτες είναι το πορτοφόλι του Σάμιουελ Λ. Τζάκσον από την ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο «Pulp Fiction» και το ματωμένο ξίφος σαμουράι της Ούμα Θέρμαν από το φιλμ «Kill Bill».

 

Last modified on Thursday, 12 May 2022 12:17

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση