People

Tuesday, 17 May 2022 00:13

Ο Άγγελος Μπράτης εξομολογείται: «Δεν είχα καταλάβει ότι έχω κατάθλιψη»

Rate this item
(0 votes)
Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε για την περιπέτειά του με την κατάθλιψη, τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί και την αποχώρησή του από το GNTM


Συνέντευξη παραχώρησε ο Άγγελος Μπράτης και αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από το GNTM, τη μάχη του με την κατάθλιψη, αλλά και το φλερτ.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αρχικά, εξέφρασε τα συναισθήματά του για την απομάκρυνσή του από τον διαγωνισμό μοντέλων.

«Ήταν κάτι που έγινε εν κοινή συναινέσει. Κάθε πράγμα θεωρώ ότι πρέπει να κάνει τον κύκλο του και να κλείνει. Έμαθα πολλά πράγματα από το GNTM, κυρίως για τον εαυτό μου. Έκανα πολλούς φίλους και η συνεργασία μου με την παραγωγή ήταν τέλεια. Η Βίκυ Καγιά ήταν αυτή που με πήγε στο GNTM και επέμενε τόσο να πάω στο κάστινγκ», είπε χαρακτηριστικά.


Στη συνέχεια, μίλησε για τη σχέση του με το διάσημο μοντέλο. «Με υποστήριξε, τη θεωρώ μέντορά μου στην τηλεόραση. Αυτοί που θα μου λείψουν περισσότερο από το GNTM είναι όλοι οι οπερατέρ, οι ηλεκτρολόγοι, οι άνθρωποι στα φώτα και τον ήχο. Τους ένιωθα φίλους μου. Αν δεν ήταν αυτοί, δεν ξέρω τι θα έκανα», δήλωσε και πρόσθεσε πως ανυπομονεί να δει τον νέο κύκλο.

Όσο για το αν θα δεχόταν άλλη τηλεοπτική πρόταση, απάντησε: «Θα με ενδιέφερε σίγουρα να ξανακάνω κάτι στην τηλεόραση, αρκεί να είναι κάτι διαφορετικό. Δέχτηκα μια πρόταση, την οποία απέρριψα μέσα σε δύο ώρες, δεν ήταν ενδιαφέρουσα».

Last modified on Tuesday, 17 May 2022 00:17

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση