People

Tuesday, 31 May 2022 13:05

Τζένη Μπαλατσινού: Τα ιδιαίτερα αντικείμενα και κειμήλια που κοσμούν το σαλόνι της

Rate this item
(0 votes)
Η Τζένη Μπαλατσινού βιώνει απύθμενες στιγμές ευτυχίας από την στιγμή που ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτά της, με τον υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια.




Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 16 Ιουνίου του 2019 και στις 25 Δεκεμβρίου 2020, απέκτησαν έναν υπέροχο γιο, τον Παναγιώτη Αντώνιο.

Έτσι όταν η παρουσιάστρια δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις θέλει να περνά χρόνο στο σπίτι της με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

 

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλούν τα διακοσμητικά που κοσμούν το σαλόνι, τα οποία είναι είτε κειμήλια, είτε βάζα με ανάγλυφα ή πίνακες με πανέμορφα τοπία.

Το κλασικό σύνθετο στο οποίο η Τζένη Μπαλατσινού έχει τοποθετήσει την φωτογραφία του προ- παππού και της προ- γιαγιάς της, δίνει μια vintage διάθεση στον χώρο ενώ τέτοιες λεπτομέρειες είναι πάντα διαχρονικές και ταιριάζουν σε κάθε σπίτι.

 

 

 

 

 

 

Last modified on Tuesday, 31 May 2022 13:12

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση