People

Saturday, 04 June 2022 11:13

Η Κατερίνα Παπουτσάκη με νέο hair look, δείτε την να ποζάρει στο φακό

Rate this item
(0 votes)
Ανανεωμένη εμφανίστηκε στα social media η Κατερίνα Παπουτσάκη με το νέο hairstyle που έκανε.

Η γνωστή ηθοποιός που εδώ και αρκετούς μήνες έχει κόψει τα μαλλιά της κοντό καρέ, έκανε μπούκλες και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της, στην οποία ποζάρει με τον νέο της hair look. Το χτένισμά της φαίνεται να αποπνέει ένα vintage αέρα, το οποίο δεν θυμίζει τις κομμώσεις που επιλέγει συνήθως να κάνει στα μαλλιά της. “Who’s that girl ?” (Ποιο είναι αυτό το κορίτσι;), γράφει στην ανάρτησή της η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η ηθοποιός φαίνεται πως υιοθέτησε τις μπούκλες για τις ανάγκες της τηλεοπτικής σειράς “Τα Καλύτερά μας Χρόνια”, στην οποία συμμετέχει, αφού η ίδια έχει προσθέσει στην ανάρτησή της τα hashtag #shooting, #takaliteramasxronia.

Δείτε την ανάρτηση

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση