People

Monday, 04 July 2022 10:12

Η Κατερίνα Παπουτσάκη δροσίζεται στη θάλασσα με κοιλιακούς «φέτες»

Rate this item
(0 votes)
Η ηθοποιός στα 43 της χρόνια έχει μια αξιοζήλευτη σιλουέτα


Στα καλύτερά της είναι η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η ηθοποιός απολαμβάνει το φετινό καλοκαίρι και δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες μπικίνι στο Instagram της.

Πριν από μερικές ώρες ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες όπου η ηθοποιός ποζάρει με το μπικίνι της και μας δείχνει το καλλίγραμμο κορμί της.


Η Κατερίνα Παπουτσάκη μπορεί να είναι 43 ετών και μητέρα δύο αγοριών, αλλά παραμένει φρέσκια, με κορμί που θα ζήλευαν πολύ νεότερες γυναίκες.

Σύμφωνα με δηλώσεις της ίδιας, στην πρώτη εγκυμοσύνη πήρε 16 κιλά, ενώ στην δεύτερη, όπου έπρεπε να μείνει στο κρεβάτι, πήρε 25 κιλά.

Ωστόσο, μετά από σωστή διατροφή, κατάφερε να χάσει όλα τα κιλά και παραμένει μία κούκλα, ενώ στις φωτογραφίες που ανέβασε διαγράφονται οι καλοσχηματισμένοι κοιλιακοί της και το γυμνασμένο κορμί της.

 

 

 

Last modified on Monday, 04 July 2022 10:43

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση