People

Tuesday, 21 June 2022 00:51

Χάρις Αλεξίου: Η σπάνια φωτογραφία του πατέρα της

Rate this item
(0 votes)
Με αφορμή τη γιορτή του πατέρα, η Χάρις Αλεξίου δημοσίευσε μια φωτογραφία του δικού της, ο οποίος έφυγε νέος από τη ζωή.



Η Χάρις Αλεξίου συγκίνησε τους χιλιάδες followers της δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του πατέρα της, ο οποίος πέθανε 35 ετών. Το ασπρόμαυρο πορτρέτο δείχνει έναν καλοντυμένο άντρα, με καπέλο και ντύσιμο της εποχής.


Σε μια συνέντευξη τύπου πριν από μερικά χρόνια, η Χάρις Αλεξίου αναφέρθηκε στον πατέρα της και το γεγονός ότι μεγάλωσε με την απουσία του. «Τα πιο πολλά τραγούδια που γράφουμε είναι για τη μάνα. Ο πατέρας μου απουσίαζε από τα τραγούδια μου, γιατί δεν μεγάλωσα μαζί του. Πέθανε 35 χρονών παιδί. Μεγάλωσα με την μητέρα μου. Κάποια στιγμή, ''εμφανίζεται΄΄ η απουσία και μετράει αυτή απουσία!».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση