People

Tuesday, 21 June 2022 00:55

Survivor: Εκτός παιχνιδιού προσωρινά ο Στάθης Σχίζας - Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην κλινική

Rate this item
(0 votes)
Με μία απρόσμενη ανακοίνωση καλωσόρισε ο Γιώργος Λιανός τους παίκτες στο αποψινό επεισόδιο του Survivor.

Πιο αναλυτικά, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην απουσία του Στάθη Σχίζα, ενημερώνοντας τους υπόλοιπους ότι ένα πρόβλημα υγείας κρατά μακριά τον παίκτη τουλάχιστον από τον σημερινό στίβο μάχης.

«Εδώ είμαστε και πάλι, δεν είχα συνηθίσει αυτή την εικόνα! Να στέκεστε όλοι μαζί στην ίδια γραμμή. Πλέον τα άτομα έχουν μειωθεί. Λείπει ο Στάθης από την παρέα μας, οφείλω να σας ενημερώσω ότι ταλαιπωρείται από την μικρή ίωση. Ο Στάθης, λοιπόν, θα μεταφερθεί στην κλινική για να κάνει και τις συμπληρωματικές εξετάσεις και να ξέρουμε πως είναι ακριβώς η κατάσταση της υγείας του και πότε θα επιστρέψει στην ενεργό δράση», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση