Media News

Wednesday, 02 February 2022 21:11

Survivor Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί απόψε

Rate this item
(0 votes)
Άλλο ένα συναρπαστικό επεισόδιο του Survivor 5 θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές το βράδυ της Τετάρτης (02/02) στον ΣΚΑΙ, ενώ οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης θα έρθουν αντιμέτωποι με μια ακόμη αποχώρηση.



Μεγάλοι χαμένοι της βραδιάς, πάντως, θα είναι ούτως οι άλλως οι Μαχητές, καθώς όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτής της εβδομάδας ανήκουν στη μπλε ομάδα του Survivor 2022.



Μετά από τις τελευταίες ψηφοφορίες των παικτών, αλλά και την υπόδειξη του Σπύρου Μαρτίκα που πήρε την ατομική ασυλία, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση διαμορφώθηκαν ως εξής: Γιώργος Κατσαούνης, Ανδρέας Ματθαιακάκης και Άσπα Πρεδάρη.

Σύμφωνα με τα spoiler για την αποψινή αποχώρηση, η Άσπα Πρεδάρη θα είναι η παίκτρια που θα αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες της και θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση