People

Monday, 29 November 2021 12:00

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Αποθεώθηκε από την κριτική επιτροπή η ξανθιά καλλονή - Η διαφορετική εικόνα που έδειξε στο J2US

Rate this item
(0 votes)
Τι απαντά για το Survivor

Η Αλέξανδρα Παναγιώταρου είναι ένα πρόσωπο που έχει τραβήξει τα φώτα της επικαιρότητας. Μάλιστα, η εμφάνισή της στο χθεσινό J2US δεν πέρασε απαρατήρητη. Η Μαρία Μπακοδήμου ανέφερε μάλιστα στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τα εξής: «Η εικόνα που είχα για σένα πριν, αδικεί αυτό που είσαι».

Διθυραμβικά ήταν τα σχόλια από την πλειονότητα των κριτών.

Το ζευγάρι Παναγιώταρου - Βαρθακούρης δοκιμάστηκε στο κομμάτι The Time of my Life.

«Ξετρελάθηκα, ταιριάζετε πάρα πολύ» σχολίασε η Βίκυ Σταυροπούλου και της άρεσε και ότι άκουσε τον Χάρη να ερμηνεύει και στα αγγλικά. «Αυτή ήταν η μοναδική ευκαιρία που θα είχα να τραγουδήσω ξένο γι' αυτό το πρότεινα» είπε ο τραγουδιστής. Η Μαρία Μπακοδήμου ήταν πολύ θετική στην κριτική της ενώ έκανε και μία εξομολόγηση στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. «Η εικόνα που είχα για σένα πριν αδικεί αυτό που είσαι. Δεν είχα κακή εικόνα, έχεις περισσότερο περιεχόμενο από όσο νόμιζα. Είναι ένα κορίτσι με ποιότητες που δεν είχαμε καταλάβει».

Η Δέσποινα Βανδή είπε ότι με αυτό το ντουέτο το ζευγάρι θα μπορούσε να διεκδικήσει και τη νίκη στον τελικό. «Δυστυχώς και εγώ έκρινα το βιβλίο από το εξώφυλλο αρχικά, όταν μου την πρότειναν. Αυτά είναι μαθήματα ζωής», είπε και ο Χάρης Βαρθακούρης.



Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Θα συμμετάσχει τελικά στο Survivor;


Πάντως, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δέχεται προτάσεις να πάει στο Survivor αλλά πάντα απαντούσε αρνητικά. Η ίδια έχει δώσει τη δική της απάντηση στις νέες φήμες σε Q&A στο Instagram. «Δύσκολο» έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Last modified on Monday, 29 November 2021 10:48

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση