People

Monday, 13 December 2021 23:39

Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge: Η χριστουγεννιάτικη κάρτα των Ουίλιαμ και Κέιτ είναι φέτος από την Ιορδανία

Rate this item
(0 votes)
Η χριστουγεννιάτικη κάρτα των Ουίλιαμ και Κέιτ είναι φέτος από Ιορδανία

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge κυκλοφόρησαν τη χριστουγεννιάτικη κάρτα τους για το 2021.

Ο William και η Kate Middleton  απεικονίζονται με τα τρία μικρά παιδιά τους, τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis σε μια οικογενειακή φωτογραφία που τραβήχτηκε ιδιωτικά νωρίτερα φέτος σε μια οικογενειακή επίσκεψη τους στην Ιορδανία.

 

Ο Δούκας του Κέιμπριτζ, που απεικονίζεται με σορτς και χακί μπλουζάκι πόλο, κάθεται σε ένα χρυσό υποπόδιο δίπλα στη σύζυγό του, η οποία φορά σκούρο πράσινο φόρεμα, ενώ ο πρίγκιπας Τζορτζ με την πριγκίπισσα Σάρλοτ κάθονται στις δύο πλευρές, με τον πρίγκιπα Λούις μπροστά σε ένα χαλί.

 

Η εορταστική κάρτα αποστέλλεται σε φίλους, συνεργάτες και φιλανθρωπικά ιδρύματά τους.

 

Η φωτογραφία κυκλοφόρησε από το Παλάτι του Κένσινγκτον στα επίσημα social media των Κέιμπριτζ με τη λεζάντα: «Χαρούμενοι που μοιραζόμαστε μια νέα φωτογραφία της οικογένειας, η οποία εμφανίζεται στη φετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα».

 

Το 2020, η κάρτα των Ουίλιαμ και Κέιτ περιλάμβανε μια φωτογραφία της οικογένειας πάνω σε μπάλες άχυρου στο σπίτι τους στο Norfolk.

 

Αυτό που παρατήρησαν οι περισσότεροι ήταν πόσο πολύ μοιάζει η Charlotte με τη βασίλισσα Ελισάβετ, με κάποιους να σχολιάζουν ότι θυμίζει την 95χρονη μονάρχη σε νεαρή ηλικία.

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση