People

Monday, 13 December 2021 22:32

Η Sophia Loren βάφτισε το νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο «MSC Virtuosa»

Rate this item
(0 votes)
Ακολουθώντας τη μακρόχρονη ναυτική παράδοση, η επίσημη Τελετή Ονοματοδοσίας του πλοίου πραγματοποιήθηκε παρουσία του καπετάνιου του Πλοίου, που είναι ο Francesco Veniero, αλλά και τοπικών αξιωματούχων - Χώρος για 6.000 επιβάτες στο πλοίο - Η τελετή πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) την τελετή με «νονά» την σούπερ σταρ του Χόλιγουντ

Η MSC Virtuosa πραγματοποίησε την πολυαναμενόμενη τελετή ονομασίας της τον περασμένο μήνα στο χειμερινό λιμάνι της στο Ντουμπάι.

 

Το κρουαζιερόπλοιο επρόκειτο να ξεκινήσει τα ταξίδια του τον Σεπτέμβριο του 2020, αλλά η πανδημία διέκοψε τα σχέδια.

Η MSC Cruises επέλεξε να σταματήσει τη συνηθισμένη τελετή ονομασίας τη και άξιζε η αναμονή.

Το Port Rashid φωτίστηκε στο μπλε σήμα κατατεθέν της εταιρείας καθώς εκατοντάδες καλεσμένοι συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν τη μεγαλύτερη τελετή ονομασίας στη Μέση Ανατολή που έγινε ποτέ, υπογραμμίζοντας τη φιλοδοξία του Ντουμπάι να γίνει διεθνής κόμβος κρουαζιέρας.

 

 

Την αίγλη έφερε η θρύλος του Χόλιγουντ, η νεράιδα νονά του πλοίου, που έκοψε την 17η κορδέλα της για την εταιρεία, Sophia Loren.




Τα χειμερινά δρομολόγια της Virtuosa στην Αραβική Θάλασσα θα αναχωρήσουν από το Ντουμπάι για μια σειρά από ηλιόλουστους προορισμούς, όπως το Άμπου Ντάμπι, το νησί Sir Bani Yas και η Ντόχα μέχρι τον Μάρτιο του 2022.


Οι εκδρομές περιλαμβάνουν σαφάρι με τζιπ στο νησί Sir Bani Yas και οδήγηση σε αμμόλοφους στην έρημο και περιηγήσεις στην πόλη στο Άμπου Ντάμπι.

Το Virtuosa είναι ένα εντυπωσιακό ορόσημο από μόνο του - και υπάρχουν πολλά να κάνετε και να δείτε στα 19 καταστρώματα του.

Μια κεντρική σκάλα από κρύσταλλο Swarovski είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που χτυπούν το μάτι καθώς επιβιβάζεστε.

Αυτό οδηγεί στον μακρύ μεσογειακό χώρο περιπάτου με καταστήματα και έναν ουράνιο θόλο LED που συναρπάζει τους επισκέπτες με παραστάσεις φωτός.

Υπάρχουν εστιατόρια με σπεσιαλιτέ με παγωτά, σούσι, μπριζόλες και τάκο, που προσφέρουν μια γευστική εναλλακτική στον μπουφέ και την επίσημη τραπεζαρία.

Ένα κατάστρωμα πιο πάνω, στο Starship Club - ένα από τα 21 μπαρ στο πλοίο...




Πέρα από το φαγητό - υπάρχουν δέκα εστιατόρια για να διαλέξετε - πίνοντας και ακούγοντας το αυτοματοποιημένο μπαρ του Ρομπ σε οκτώ γλώσσες, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τις πέντε πισίνες του πλοίου, συμπεριλαμβανομένης μιας εσωτερικής, υδάτινου πάρκου.

 

 


Στην εσωτερική στοά του πλοίου, μπορείτε να πάτε για μπόουλινγκ, να οδηγήσετε έναν προσομοιωτή F1 ή να πολεμήσετε ζόμπι μέσω ακουστικών εικονικής πραγματικότητας.

Το πλοίο εξυπηρετεί μικρούς και μεγάλους. Το παιδικό κλαμπ διαθέτει σετ Lego, επιτραπέζιο ποδόσφαιρο και κονσόλες παιχνιδιών.

Οι επιβάτες που αναζητούν μια πιο premium εμπειρία μπορεί να περιηγηθούν στην περιοχή Yacht Club, η οποία έχει τη δική της τραπεζαρία, πανοραμική θέα στη θάλασσα και δωμάτια με υδρομασάζ.

Last modified on Monday, 13 December 2021 22:55

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση