People

Monday, 27 December 2021 11:03

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι μια αληθινή «Survivor»

Rate this item
(0 votes)
Το πρώτο επεισόδιο του Survivor 2022 ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής (26/12) και ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε Μαχητές και Διάσημους στην παραλία του Άγιου Δομίνικου - «Θέλω να εισπράττω και να δίνω σεβασμό», ήταν οι πρώτες δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στο Survivor 2022

Τα πρώτα πλάνα από τον Άγιο Δομίνικο ήταν μαγικά και λίγο μετά τις πρώτες δηλώσεις Μαχητών και Διάσημων, ο παρουσιαστής συγκέντρωσε και τους 24 παίκτες στην παραλία.

Οι δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου πριν τον αγώνα ήταν από αυτές που προκάλεσαν συγκίνηση.

Η επιτυχημένη επιχειρηματίας τόνισε πως είναι ήδη Survivor στη ζωή, μιας και έχει επιβιώσει από τη μάχη που είχε δώσει στο παρελθόν με τον καρκίνο, μια ιστορία την οποία είχε μοιραστεί ξανά με το κοινό. Φυσικά, μετά τις δηλώσεις της, οι παίκτες την χειροκρότησαν θερμά.

«Ίσως νομίζουν ότι είμαι ο εύκολος στόχος, το εύκολο θύμα και θα με διώξουν από την αρχή, δεν θα τα καταφέρουν. Εγώ θέλω να φτάσω μέχρι το τέλος», είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που εντυπωσίασε από την αρχή με την παρουσία της στο ριάλιτι επιβίωσης.

 

 

 

 

 

Last modified on Monday, 27 December 2021 11:22

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση