People

Thursday, 06 January 2022 11:15

Survivor: Η αναπάντεχη αποχώρηση στο τελευταίο επεισόδιο

Rate this item
(0 votes)
Άλλο ένα ενδιαφέρον επεισόδιο του Survivor παρακολουθήσαμε, στο κανάλι του ΣΚΑΙ, το βράδυ της Τετάρτης.




Οι Διάσημοι και οι Μαχητές αγωνίστηκαν στο αγώνισμα επάθλου που ήταν ένα θρεπτικό γεύμα με φακές και ελιές που τελικά το απόλαυσε η μπλε ομάδα καθώς κέρδισε τον αγώνα.

Παρακολουθήσαμε και την αποχώρηση της εβδομάδας. Υποψήφιοι ήταν ο Βαλάντης, η Μυριέλλα Κουρεντή και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

 

Να σημειώσουμε ότι ο Βαλάντης και η Μυριέλλα ψηφίστηκαν από την ομάδα ενώ την Ευριδίκη Παπαδοπούλου την έβγαλε στον τάκο ο Γιάννης Χαζτζηγεωργίου όπου είχε κερδίσει την ατομική ασυλία της εβδομάδας.

Οι παίκτες μαζευτήκαν όπως κάθε φορά στο συμβούλιο και ο Γιώργος Λιανός όμως τους ανακοίνωσε κάτι που σίγουρα δεν περίμεναν.

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου θα αποχωρήσει από το ριάλιτι για οικογενειακούς λόγους που προϋπήρχαν και οι τρεις υποψήφιοι θα συνεχίσουν να είναι στον τάκο μέχρι την επομένη εβδομάδα με τους νέους υποψήφιους που θα προκύψουν χωρίς όμως το κοινό να μπορεί να τους ξαναψηφίσει.

 

 

 

Last modified on Thursday, 06 January 2022 11:55

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση