People

Wednesday, 02 February 2022 12:40

Οικογενειακές διακοπές για τον Cristiano Ronaldo στο Dubai, τι δεν ξέρουμε για την Georgina Rodriguez και τα τρία παιδιά τους

Rate this item
(0 votes)
Η σύντροφός του ποζάρει στο Ντουμπάι με μπικίνι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

 

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής Cristiano Ronaldo απολαμβάνει οικογενειακές στιγμές στο Ντουμπάι με τα παιδιά του και τη σύντροφό του Georgina Rodriguez, και σε πρόσφατη δημοσίευσή του στο Instagram, θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη φιλοξενία.

Στο μήνυμα που συνόδεψε την εικόνα, ο διάσημος αθλητής έγραψε στα αραβικά: «Ευχαριστώ Ντουμπάι για τις καλές στιγμές. Ευχαριστώ Ντουμπάι για τα ζεστά συναισθήματα. Σας ευχαριστούμε Ντουμπάι για τις πιο όμορφες οικογενειακές στιγμές. Το Ντουμπάι είναι το δεύτερο σπίτι μου και η οικογένειά μου νιώθει ευγνωμοσύνη για την καλή υποδοχή και τη γενναιοδωρία των όμορφων ανθρώπων σας. Με την ειλικρινή μου αγάπη για εσάς❤️».

 

Η  Georgina απολαμβάνει τις διακοπές με την οικογένειά της και τον Πορτογάλο άσο.


Η διακοπή του πρωταθλήματος στην Αγγλία έδωσε την ευκαιρία στον Ronaldo να κάνει ολιγοήμερες διακοπές μαζί της και τα παιδιά τους.


Η 28χρονη influencer-μοντέλο, που βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, πόζαρε με μπικίνι και την φουσκωμένη κοιλίτσα της και ανάρτησε τη φωτογραφία στο Instagram, αποσπώντας πολλά όμορφα σχόλια και ευχές.

 

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ και η σύντροφός του αποκάλυψαν τον περασμένο Οκτώβριο ότι περιμένουν δίδυμα (αγόρι και κορίτσι), ενώ με την Georgina έχουν ήδη μια κόρη.

 

Η 28χρονη, η οποία έχει σχέση με τον παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για περισσότερα από πέντε χρόνια και τώρα είναι έτοιμη να παντρευτεί με τον αθλητή της, αυτή τη στιγμή περιμένει δίδυμα.

Ωστόσο, πολλοί δεν γνωρίζουν ότι η Georgina δεν είναι η βιολογική μητέρα όλων των παιδιών του Ρονάλντο.

Η ταυτότητα της μητέρας του μεγαλύτερου γιου του Cristiano, του 11χρονου Cristiano Jr έχει κρατηθεί μυστική από τον διάσημο παίκτη.

Έχει επίσης τα τετράχρονα δίδυμα Εύα Μαρία και Ματέο, τα οποία γεννήθηκαν επίσης μέσω άγνωστης παρένθετης μητέρας το 2017. Η Georgina είναι μητέρα  της τρίχρονης Αλάνα Μαρτίνα.

 

Μόλις γεννηθούν τα  δίδυμα, θα είναι πατέρας έξι παιδιών και η Georgina, βιολογική μητέρα τριών παιδιών.

 

 

 

 

Last modified on Wednesday, 02 February 2022 13:00

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση