Media News

Saturday, 18 December 2021 13:09

«La Casa de Papel» - Netflix: Η συγκλονιστική αποκάλυψη του «Profesor» Álvaro Morte για τη μάχη με τον καρκίνο

Rate this item
(0 votes)
Ο πρωταγωνιστής από τη σειρά «La Casa de Papel» του Netflix, Αλβάρο Μόρτε, αποκάλυψε πως πέρασε μεγάλες δυσκολίες στη ζωή του, καθώς διαγνώστηκε με καρκίνο σε ηλικία 30 ετών.



«Διαγνώστηκα με καρκίνο στον αριστερό μου μηρό και κινδύνευσα να χάσω το πόδι μου. Πίστεψα ότι θα πεθάνω» εξομολογήθηκε ο «Profesor» στο δημόσιο ειδησεογραφικό πρακτορείο Notimex του Μεξικού.

Σε εκείνο το διάστημα μάλιστα, όπως εξήγησε ο ίδιος έφτασε κοντά στην κατάθλιψη. Παρά τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετώπισε, τελικά βρήκε το κουράγιο και ξεπέρασε τα εμπόδια που στάθηκαν μπροστά του. «Αποφάσισα πως τέτοιες δυσκολίες μπορεί ο καθένας να συναντήσει στη ζωή του. Πρέπει να τα αντιμετωπίζεις. Νομίζω ότι το πιο έξυπνο πράγμα που μπορεί να κάνει κάποιος, είναι να βρει κάτι να πίνει στην υγειά του. Εγώ έχω πολλά», συμβούλεψε το κοινό του.

 

Ο Αλβάρο Μόρτε, που έχει πλέον απογειωθεί μετά το ρόλο του «Καθηγητή» στη σειρά – φαινόμενο του Netflix, ο ηθοποιός δεν ξεχνάει ποτέ από που ξεκίνησε.

 «Θυμίζω πάντα στον εαυτό μου ότι ξεκίνησα από το μηδέν και δεν είχα κανέναν να μου ανοίξει τις πόρτες. Έχω σπουδάσει υποκριτική και έχω δουλέψει στα χειρότερα θέατρα στην Ισπανία, όπως και πολλοί άλλοι. Προσπαθώ να μην τα ξεχάσω όλα αυτά», είχε δηλώσει σε προηγούμενη συνέντευξή του στο Vanity Fair τονίζοντας ότι δεν πρέπει ποτέ να αφήνεις τη φήμη να σβήνει το ποιος πραγματικά είσαι.

 

Last modified on Saturday, 18 December 2021 13:23

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση