People

Monday, 04 April 2022 17:26

Survivor - Spoiler: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει απόψε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας

Rate this item
(0 votes)
Μετά την ήττα τους στο πρώτο αγώνισμα για την ασυλία στο Survivor, στην παραλία των Μπλε υπάρχει μεγάλη ένταση, ενώ στο επίκεντρο έρχεται ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, που επιμένει πώς οι συμπαίκτες του τον ζηλεύουν από την πρώτη μέρα που μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης.



Στον στίβο μάχης για τη δεύτερη ασυλία, Κόκκινοι και Μπλε θα δώσουν σκληρή μάχη για τη νίκη, ενώ η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ θα τραυματιστούν την ώρα του αγωνίσματος.

Τέλος, το συμβούλιο του νησιού θα πάρει απόψε διαφορετική τροπή, καθώς ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει στον Τάκη Καραγκούνια ότι ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή.


Ποια ομάδα όμως θα πάρει απόψε τη νίκη για τη δεύτερη ασυλία;

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν και σας μεταφέρουμε, όπως πάντα, με κάθε επιφύλαξη, τη νίκη στο αποψινό επεισόδιο του Survivor παίρνουν και πάλι οι Κόκκινοι.



Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση